Diferenţe Bărbaţi Vs Femei ….

Bărbaţii şi femeile sunt în general complet diferiţi cum ar fi în procesul de vizualizare a problemelor,modul cum acţionează sau reacţionează fiecare sau prin procesul de gândire.
Femeile vor de la bărbaţii lor timp ,atenţie şi afecţiune . Acelaşi lucru putem spune că vor şi bărbaţii de la femei dar cu toate că nevoile fiecăruia sunt câteodată diferite scopul este mereu acelaşi.
Toţi dorim să fim iubiţi ,fericiţi şi respectaţi!
Sunt atât de multe diferenţe între bărbaţi şi femei încât ai putea scrie un roman pe această temă.
De exemplu bărbaţii în general sunt mai cu muşchiuleţ „hot mama” pe când femeile sunt mai graţioase. Ei pot vorbi non-stop cât de puternici sunt ,câte ore transpiră la sală pentru pătrăţelele de pe abdomen ,iar noi ne dăm ochii peste cap numai când îi auzi lăudându-se.Lor le place sportul , în special meciurile de fotbal , ar putea sta toată ziua vizionând meciuri sau orice alt fel de sport fără a clipi din ochi.
Femeilor le pasă de natură ,de animalele în suferinţă sau pe cale de dispariţie..Barbaţii ? Nici măcar o dată în viaţa mea nu am auzit o persoană de sex masculin să dezbată o temă pe aceste probleme.

Femeile ştiu mereu ce să facă în momentul când o persoană suferă sau începe să plângă. Bărbaţii au mereu tendinţa de a se fofila ,grăbindu-se la o altă „treabă foarte importantă” .
Bărbaţii au memoria scurtă . Un fapt trist mai ales că îi bagă în probleme mereu ,mai ales dacă au început să uite zilele de naştere ale soţiilor,soacrelor etc etc.
Femeile îşi aduc aminte totul! Voi dragi bărbaţi puteţi uita că aţi greşit ,ea nu va uita niciodată şi îţi va aminti de greaşeală până în ziua în care vei muri..şi poate şi după.. 🙂
Exprimarea personală în haine şi sentimente este foarte importantă pentru o femeie.La fel şi comunicarea.A oferi un ajutor în orice problemă nu este un semn de slăbiciune ,ci un semn de putere .
Sunt atât de multe diferenţe încât mă întreb câteodată ce ne atrage la persoana opusă? Trecem cu vederea şi mergem la drum alături de cineva care câteodată te întrebi ce ne leagă? Probabil dacă am fi toţi la fel ,ne-am plictisi de moarte şi ne-am canaliza energia pe altceva.
Aşa că poate nu ar trebui să judecăm diferenţele între bărbaţi şi femei…Şi nici măcar să nu încercăm să le schimbăm ,că până la urmă printre toate diferenţele există şi calităţi atribuite fiecărei persoane în parte..

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...