Review produse Scintilla Silk!

Bună dragele mele ,astăzi vreau să vă vorbesc despre 2 produse care le-am testat cu plăcere.Vă spuneam acum ceva timp că am o colaborare foarte frumoasă cu cei de la Scintilla Silk.ro care au fost foarte drăguţi şi ne-au sponsorizat acest concurs cu trei câştigătoare/câştigători unde vă aştept în continuare înscrierile.
Scintilla Silk este un magazin online cu produse cosmetice handmade naturale ,aşa că dacă sunteţi interesate de astfel de produse vă recomand să le încercaţi cu toată încrederea.
Primele produse testate de mine de pe acest magazin online, au fost săpunul Baby Soap şi laptele demachiant pentru toate tipurile de ten.
Baby Soap – săpun natural handmade/100-105g

Descrierea oficială :” Deşi săpunul a fost creat pentru bebe şi femei însărcinate, recomand folosirea lui de toată lumea. Nu conţine ulei esenţial, asta pentru a proteja pe bebe care este sensibil şi orice miros puternic i-ar putea dauna.Săpunul conţine şi glicerină vegetală, în plus faţă de cea rezultată în mod natural prin saponificarea uleiurilor vegetale, pentru că emoliază şi ajută mult pielea deshidratată, uscată şi sensibilă.Laptele de capra natural este cunoscut pentru ingredienţii activi care sunt identici cu cei din stratul protector al epidermei umane adică ajută la păstrarea nivelului Ph-ului pielii, ceea ce îl face ideal pentru tratarea pielii iritate şi sensibile.”

Uleiul de gălbenele şi extractele de muşetel  au rol cicatrizant, antiinflamator, calmant, antibacterian, antifungic şi sunt recomandate în îngrijirea epidermei uscate şi sensibile. „
Ingrediente : lapte de capră natural, uleiuri saponificate de măsline, ulei de gălbenele, ulei de migdale dulci, ulei de avocado nerafinat, ulei de argan BIO nerafinat, ulei de ricin nerafinat, glicerină vegetală, făina de ovăz, extract de gălbenele, extract de muşeţel, fără ulei esenţial.
Părerea mea personală :
 Mi-a plăcut enorm că a fost ambalat foarte frumos în săculeţ de organza maron, legat cu panglică asortată, de care e prinsă o etichetă drăguţă cu sigla firmei în care era scris numele produsului, ingredientele, gramajul şi data expirării produsului.
L-am testat aproximativ 2 săptămâni ,timp în care m-am spălat zilnic cu el .Lasă o piele fină ca de bebeluş ,hidratează şi chiar l-am încercat şi pe faţă . Nu mi-a uscat pielea deloc, rămâne catifelată şi delicată.
Din cauza frigului tenul meu capătă o tentă roşiatică ,iar acest săpunel minunat a cam rezolvat mica problemă.
Nota mea pentru acest produs este 10/10 şi cu siguranţă l-aş cumpăra din nou mai ales că nu este foarte scump ,doar 8,5 Ron /per bucată de săpun cu gramajul 100-105 g .
Laptele demachiant pentru toate tipurile de ten -250ml

Descrierea oficială :”O loţiune demachiantă potrivită tuturor tipurilor de ten: normal, uscat, gras/mixt, sensibil. Are o consistenţă fluidă, fină şi se intinde rapid pe ten. Este potrivită demachierii zilnice a feţei, dar se comportă excelent şi cu ocazia demachierii ochilor. Datorită consistenţei sale fluide şi fine, îndepărtează eficient machiajul ochilor şi nu este nevoie a se insista prea mult, ţinând cont că această zonă este una sensibilă, care necesită o atingere delicată.”
Ingrediente: apa plată, ulei de jojoba, ulei de migdale, glicerină vegetală, alantoina, proteine de germeni de grâu, alcool cetilic, colagen, emulsifiant pentru emulsii fine, ulei esenţial bergamot, conservant Rokonsal(aprobat Ecocert/BDIH).
Părerea mea personală :
Un ambalaj drăguţ , îmi place că are un miros delicat şi ingredientele sunt foarte bine alese cel puţin pentru mine .
Pot să imi dozez uşor cantitatea dorită de demachiant ,produsul este fluid şi iese uşor din recipient.
Îndepărtează foarte bine urmele de machiaj chiar şi pe cele foarte greu de îndepărtat şi l-am folosit cu succes şi la demachierea ochilor fără nici o problemă.
Nu mi-a iritat ochii ,curăţă foarte delicat iar pielea este împrospătată şi parfumată foarte uşor.
Datorită componentelor naturale ale conservantului (aprobat Ecocert) acest produs nu oferă conservare mai mare de 4 luni.
Nota mea pentru acest produs este 10/10 şi îl recomand cu căldură atât pentru ingredientele folosite cât şi pentru preţul accesibil al acestuia doar 21 Ron.
Sunt curioasă dacă voi aţi încercat aceste produse şi care sunt părerile voastre personale,şi dacă aţi folosi produse cosmetice handmade la recomandarea cuiva?
Vă pupicesc şi aştept comentariile voastre cu drag!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...