Adio durere..

Urăsc durerea..de orice fel..Şi Dumnezeu mie martor că sunt o femeie destul de puternică dar..nu suport durerea..cu toate că am născut doi flăcăi.Oare de ce este atât de mare chin să fii femeie?Mai ales când vine vorba de epilat am o oarecare reţinere şi numai gândul că trebuie să trec prin chinuri apocaliptice după un epilat cu ceară mă face să dau un pas înapoi căutând o nouă soluţie salvatoare pentru ca timpul dedicat epilatului să fie o experienţă plăcută. Tu draga mea cititoare ştii prea bine ce dramă se iscă cu toată tărăşenia asta : programare la cosmeticiana ta favorită.. nu o găseşti mereu disponibilă când ai tu timp.. crize ,isterie că nah se apropie timpul să dăm câteva hainuţe jos şi picioarele tale arată mai rău ca godzilla ,plus când în sfârşit ai programare nu găseşti loc de parcare de parcă atunci chiar în acel moment s-au găsit toţi să îţi dea planurile peste cap ..Ehh cum spuneam greu e să fii femeie ..şi frumoasă pe deasupra!..
Dar să revenim la oile noastre şi să vedem câte dintre noi nu am încercat toate metodele posibile ale epilatului?
Dacă ar fi să facem un clasament al neplăcerilor produse de epilatul clasic, el ar arata în felul următor:
Trei motive pentru a spune „good bye” lamei de ras:
*  Pielea este fină doar câteva ore,iar după 24 de ore  suprafaţa rasă începe să se asprească .
*  Te poti tăia cu usurinţă..de cele mai multe ori ..
*  Pielea se irită de cele mai multe ori chiar dacă aplici o cremă după..
Trei motive pentru a renunţa categoric şi fără urme de regret şi la epilarea cu ceară:
*     Este dureroasă..la naiba aţi încercat vreodată??
*.    Părul trebuie sa aibă o anumită lungime..
*     Sedinţele sunt costisitoare..
Şi cred că mai sunt multe de adăugat draga mea iar tu le ştii mai bine.Pentru ca starea mea psihică să nu se înrăutăţească de fiecare dată când aude cuvântul „Epilat” am purces conştincioasă în căutarea unei soluţii pentru ca pielea mea delicată să nu mai sufere. Şi unde aş putea căuta cel mai bine decât prin rafturile unui magazin online .
Este mult mai practic ,am mai multă libertate şi pot vâna liniştită fără să mă inghiontească douăzeci de dudui-aka vînatoare de kilipiruri , după diferite promoţii .Şi cum în ultima perioadă tehnologia evoluează rapid ,am căutat un model mai performant pentru o epilare definitivă IPL .
Cel mai potrivit cerinţelor mele a fost „Epilator Silkn cu lumina intens pulsata Sensepil XL cu 40.000 impulsuri” un dispozitiv ingenios care se poate folosi cu uşurinţă şi acasă ,a fost testat de dermatologi de top şi chirurgi plasticieni care au ajuns la concluzia că această tehnologie poate fi folosită în condiţii de siguranţă, iar pentru a dovedi siguranţa acestui aparat noua gamă Silk’n SensEpil este prevăzută cu un senzor inteligent ce are capacitatea de a detecta daca tipul dumneavoastra de piele este potrivit acestui tip de tratament .
Super inteligent nu? Întrebarea cea mai arzătoare pentru noi doamnele/domnişoarele este dacă Silk”n SensEpil doare ? Descrierea oficială zice cam aşa :
„Sentiment poate fi asemănat cu o uşoară senzaţie de căldură. Fiecare om are propria lui toleranţă la durere sau disconfort, dar şi alţi factori intra în joc. S-ar putea simţi durere mai mult dacă aveţi o piele sensibilă, sau foarte închisă la culoare sau un fir de păr gros. Prima dată, când folosiţi dispozitivul este de obicei cea mai intensă senzaţie deoarece lumina pulsata este de o intensitate foarte puternică şi apoi dispare cu alte utilizări pentru majoritatea oamenilor.
Silk’n SensEpil are cinci setări pe care le puteţi adapta la sensibilitatea dvs. Folosind setarea cea mai mare va produce, de asemenea, mai multă căldură, şi vă va oferi rezultate mai bune.” 

Ei ce ziceţi destul încât să renunţ la epilarea clasică?
Hehe cu această nouă invenţie cu siguranţa picioarele mele vor arata mai bine decât ale lui Jennifer Lopez ! 🙂
Eu m-am convins , voi ce alegeţi  clasic sau epilarea definitivă? ..
Articol participant la SpringSuperBlog 2013 !

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...