Îndrăgosteşte-te de viaţă…cu Farmec

Nu ar fi frumos să  te trezeşti dimineaţa cu o piele stălucitoare ,cu un păr moale şi să arăţi frumoasă şi sănătoasă în acelaşi timp?În loc să petrecem ore întregi să acoperim „problemele” am putea încerca să vedem de unde apar ele.
Pentru mine frumuseţea naturală vine din interiorul persoanei şi nu din trusele de make-up cu care încerci din răsputeri să îţi ascunzi micile imperfecţiuni.De câte ori nu ai auzit „eşti frumoasă draga mea” în prag de dimineaţă ? Chiar dacă eşti ciufulită ,chiar dacă nu ţi-ai rimelat ochişorii ..pentru altcineva nu va conta asta,contează frumuseţea care o emani în fiecare zi prin felul tău de a fi ,prin zâmbetul tău de milioane. Este tot ce contează în cele din urmă , un zâmbet face mai mult decât orice şi ar trebui să îl afişezi mai des ..

 E ca şi atunci când oamenii îşi zic ” aa îl port numai la ocazii speciale”..La ocazii speciale porţi o rochie..un pantof..dar zâmbetul trebuie să îl ai mereu cu tine..VIAŢA este specială dragelor ,fiecare zi este specială pentru că exişti .Ăsta este farmecul tău şi nimeni nu poate contesta ,este dreptul tău să fii frumoasă ,este dreptul tău la viaţă şi la bucuriile pe care ţi-le poate oferi. Eh asta nu înseamnă că eu nu folosesc creme de întreţinere sau alte cosmetice . De mică o urmăream pe mama când îşi dădea cu o cremă pe faţă sau îşi prepara singură o mască pentru ten .Ce mi-a rămas în minte de atunci este mirosul de la laptele demachiant Doina sau de la parfumul Farmec 16 . Doamne ce timpuri ..câte dintre noi cu am crescut cu aceste produse? Chiar dacă au trecut peste 20 de ani de când am făcut cunoştinţă cu brandul Farmec ,încă le folosesc cu drag şi nostalgie în suflet mai ales că sunt adepta 100% a produselor româneşti .
„Îndrăgosteşte-te de viaţă ”  este noul motto al acestui brand ,având ca ambasador oficial pe Giulia o frumuseţe naturală..una din miile de femei cu farmec din România . Noua gamă Farmec Natural are la bază extracte şi uleiuri naturale de gălbenele, argan şi aloe vera şi conţine produse de îngrijire destinate tuturor tipurilor de ten, de la cel sensibil şi uscat până la tenul gras/mixt, dar şi produse pentru îngrijirea pielii şi a părului.
Şi cum să nu te îndrăgosteşti de noua gamă când este plină cu ingrediente minunate care nu pot face decât minuni cu tenul şi pielea ta de farmecostar .
Hai nu râdeţi ,poate nu există acest cuvânt în DEX ,dar l-am inventat eu .Daţi-mă în judecată că am pocit limba română asta e, dar nu găsesc alt cuvânt în care să îmi pot exprima farmecul 🙂
„Farmecostar- definiţie- o femeie cu farmec molipsitor ,mereu cu zâmbetul pe faţă, ce se bucură de viaţă oricât de grele ar fi obstacolele la care este supusă”.
Un profet al Indiei Tagore Rabindranath spunea  că „Frumuseţea nu se măsoară prin volum.O singură floare pune în evidenţă un copac mare. O singură stea conferă armonie imensităţii cerului întunecat..”
Şi are dreptate..Sau mă înşel?..

   Acest articol a fost scris pentru competiţia SpringSuperBlog 2013 !

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...