Crystal Glamour -Bijuterii cu atitudine!

Ştiu că poate v-aţi săturat să tot vorbesc de bijuterii dar ce să fac dragele mele?Când vă ceva frumos chiar nu îmi pot lua ochii de la ele şi tare aş fi dorit să am posibilitatea să le cumpăr pe toate.
Şi să fim serioase nu?Toate dintre noi ne dorim un geamantan plin cu bijuterii ,diamante şi cristale.În ultimii ani, bijuteriile au atins extreme, podoabele s-au transformat în obiecte de artă de purtat. Bijuteriile sunt esenţa feminităţii şi eleganţei. Un accesoriu bine ales este precum o rază de soare într-o zi cu nori: face minuni. Bijuteriile au un mesaj bine definit: trebuie să placă, să acompanieze, să impresioneze.De curând am dat peste Crystal Glamour ,un magazin online de bijuterii de damă ,ceasuri de damă dar aici găsim şi ceasuri pentru bărbaţi (că doar nu era să îi uităm şi pe ei).
Dacă vrei să arăţi trendy sau sofisticată Crystal Glamour este locul care îl cauţi iar preţurile sunt pentru buzunarele tuturor .Alegerea unui cadou reprezintă de cele mai multe ori un lucru dificil şi pentru că nu mai este mult până să vină iepuraşul cu tolbă plină de cadouri vreau să vă arăt cam pe ce am pus eu ochii.

Un superb colier cu cristale Swarovski realizat din metale non-alergice şi este placat cu aur.
Va fi un cadou special pentru soacra mea care mă ajută enorm şi cred că o va încânta această mică surpriză pe care vreau să o fac curând.
Descrierea oficială:
Pentru un efect special, bijutierii au ales în cazul acestui colier elemente compacte, cu caracter oarecum tehnic în asociere cu detalii fine şi elegante. Cristalele Swarovski se intercalează subtil, reuşind să transfere din strălucirea lor exact în măsura potrivită, pentru o astfel de bijuterie avangardistă.”
Cred că această descriere spune totul ,nu?

Ce spuneţi de acest set multicolor?Că tot a venit primăvara şi vom începe să mergem la tot felul de evenimente , acest set cu cristale Swarovski s-ar potrivi perfect cu o rochie vaporoasă .Apariţia ta va fi de neuitat şi cu siguranţă vei întoarce multe capete.
Descriere oficială:
Energia şi frumuseţea culorilor vor defini ţinutele dumneavoastră prin intermediul acestui set minunat. Colierul şi cerceii cu cristale Swarovski multicolore se pot asorta la piese vestimentare diverse, căci designul este unul versatil, potrivit oricărui stil. Setul este elegant, strălucitor şi deosebit de atrăgător.
Pentru orice bijuterie sau ceas comandat primeşti un certificat de garanţie şi este livrat într-o cutie de cadou superbă. Livrarea produselor se face numai pe teritoriul României, doar cu ajutorul serviciilor de curierat rapid Urgent Curier.Livrarea se face în maxim 48 ore de la primirea comenzii deci vei primi bijuteria în timp foarte scurt.
Ce ziceţi de alegerile mele dragelor? Sper să vă placă şi nu uitaţi dacă vreţi să arătaţi de milioane faceţi o vizită magazinului online Crystal Glamour şi cu siguranţă veţi găsi ceva pe placul vostru .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...