Gerocossen-Mirajul tinereţii fără bătrâneţe!..

 Aşa cum ne-a obişnuit, Gerocossen continuă să ne surprindă cu noi şi noi produse, mereu mai eficiente şi mai plăcute.Gerocossen a creat, special pentru un ten mai frumos şi mai sănătos, o nouă gamă – Melcfort -, cu extract de melc. Cu noile produse Melcfort, destinate unui program complet de îngrijire a tenului, pielea feţei devine mai netedă şi mai catifelată, redobândindu-şi elasticitatea şi tonusul.
Extractul de melc (poly-helixan) este un ingredient natural extras din secreţia melcului Helix aspersa, care conţine un veritabil cocktail de substanţe active pure şi concentrate, dintre care putem aminti colagenul, elastina, alantoina, aminoacizii, proteinele, vitaminele şi mucopolizaharidele, cu efecte benefice asupra pielii. Extractul de melc acţionează ca un exfoliant delicat, îndepărtând celulele moarte de la suprafaţa pielii şi stimulând regenerarea celulară. Este antiseptic, antioxidant, regenerant şi cicatrizant şi stimulează sinteza de colagen şi elastina.
Produsele din gama Melcfort de la Gerocossen au formule moderne, cu textură lejeră, care corespund cerinţelor fiecărui tip de ten în parte. Pot fi folosite cu succes pentru a estompa acneea, cicatricile şi ridurile. Ingredientele naturale atent selecţionate oferă eficienţa maximă, redând tenului frumuseţea naturală. Produsele din gama Melcfort nu conţin parabeni sau parafine şi sunt testate dermatologic.
Gama Melcfort de la Gerocossen include:

Lapte demachiant – pentru toate tipurile de ten. Ideal pentru toate tipurile de piele, acest lapte demachiant cremos şi lejer curăţă perfect impurităţile, machiajul şi excesul de sebum. Îmbogăţit cu extract de melc, menţine echilibrul hidrolipidic şi nu usucă pielea. Lasă pielea curată, strălucitoare cu o senzaţie de prospeţime.Cremos şi lejer, curata perfect impurităţile, machiajul şi excesul de sebum. Menţine echilibrul hidrolipidic, nu usucă pielea şi conferă o plăcută senzaţie de prospeţime. După aplicare, pielea este curată şi luminoasă.
Fără parabeni. Produs testat dermatologic.
Loţiune purificatoare – cu o formulă specială pentru curăţarea tenului gras sau acneic. Îndepărtează excesul de sebum şi curata tenul de impurităţi. Este îmbogăţită cu extract de lămâie, având proprietăţi antiseptice şi antiinflamatoare. Purifică epidermă, ajutând la cicatrizarea pielii şi diminuând tendinţa de formare a coşuri.
Fără parabeni. Produs testat dermatologic.

Cremă matifiantă – pentru ten gras şi acneic. Având o uşoară acţiune exfoliantă, îndepărtează celulele moarte de la suprafaţa pielii şi catifelează tenul. Acţiunea sa este completată de argilă, care reglează secreţia de sebum, conferind tenului un aspect mat.
Fără parabeni. Fără parafine. Produs testat dermatologic.
Cremă antirid, riduri superficiale – pentru toate tipurile de ten. Este o cremă uşoară, special concepută pentru a preveni apariţia primelor riduri şi a netezi liniile fine. Extractul de melc îmbunătăţeşte structura epidermei şi are o acţiune exfolianta delicată, uleiul de avocado menţine supleţea şi elasticitatea pielii, iar uleiul de argan şi untul de shea hidratează, hrănesc şi protejează tenul.
 Fără parabeni. Fără parafine. Produs testat dermatologic.
Cremă antirid, riduri profunde – pentru toate tipurile de ten. Veritabil elixir de tinereţe, aceasta cremă onctuoasă regenerează pielea şi contribuie la netezirea ridurilor. Extractul de melc ajuta la refacerea barierei cutanate, favorizează sinteza de colagen şi stimulează regenerarea celulară. Complexul natural din ulei de migdale, ulei de argan şi unt de shea hrăneşte pielea, îi îmbunătăţeşte elasticitatea şi o protejează împotriva îmbătrânirii premature.
 Fără parabeni. Fără parafine. Produs testat dermatologic.
Toate aceste minunate produse le puteţi achiziţiona în magazinul online GEROCOSSEN  la preţuri foarte acceptabile .Eu sunt curioasă care din aceste produse aţi folosit sau cam ce aţi dori să testaţi în perioada următoare.Credeţi în calitatea produselor româneşti?
PS: Staţi pe aproape în weekend urmează review-ul celor două produse aflate în testare şi anume Gerocossen Capilar şampon şi Gerocossen Capilar loţiune împotriva căderii părului!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...