La furat..de ouă!!

Nu știu alții cum sunt dar eu când mă gândesc la.. eiii stai așa că nu-s Creangă junior și  nici măcar  vreo gâză ce bâzâia prin cireșul lui.Ce vreau să spun eu acum habar nu am ,dar în ultima perioadă am dat peste multă prostie omenească de mi-sa încrețit părul dintre dește.Păi cum să vă mai suporte pământul frate când voi ăștia de vă dați mari jmekeri sunteți proști făcuți grămadă ,mai aveți și tupeu să vă cotiți cu fruntea sus când dați cu bâta-n baltă?Ca să o luam cu începutul să înțelegeți și voi ceva încep prin a vă spune că mi-au dispărut ouăle. Care ouă?Păi ca tot omul gospodar pentru că stau la curte ,am și eu niscaiva pământ unde pun și eu de-o roșie sau un morcov plus ca de vreo doi anișori creștem și niște găinușe.
Bunnnn ,acum soțiorul meu a zis hai să punem niște ouă la clocitoare să mărim familia.Zis și făcut.S-a ocupat omul meu de toate ,cu intorsul ouălelor ,cu sucitul..habar nu am cum merge chestia aia dar el le-a făcut pe toate.A pus omul meu în clocitoare 42 de ouă ,asta acum 19 zile..Bun!! Acu două zile ne-am întors de la o partidă de remi (pe la 12 noaptea adikă) și al meu s-a dus până la clocitoare să vază care e treaba pe acolo. A venit plin de spume cu ochii bulbucați ca la melc înjurând ca la ușa cortului .Mă gândeam că s-o fi lovit în ceva ..Neahhh…Femeie ăștia îs nebuni ,băgami-aș ….etc etc înțelegeți voi …Ce s-a întâmplat de fapt?Au dispărut 12 ouă! Din clocitoare! Am mai auzit prin înprejurimi să îți fure câte ceva o găină, o măslină , da ouă din clocitoare să mor dacă am auzit!
Noi stăm cu fratesu în curte ,un pierde vară cu care mereu am avut probleme.Că să mai facem mișto de pățanie am zis să dăm vina pe MAX câinele nostru ,că poate o fi naibii dresat al dracu de știe să pună și capacul înapoi la clocitoare după ce a luat ouăle.Și a știut să închidă și ușa magaziei înapoi..Mare șmeker e câinele meu. Acu mă gândesc care a fost reacția celui de a luat ouăle când o fi încercat să facă omu o omletă..cu pui….
Ei asta e hoțul neprins e negustor cinstit parcă așa se zice nu?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...