LIE TO ME.. un serial ce m-a fascinat!

Deloc promovat la noi şi foarte puţin cunoscut de publicul românesc, „Lie to me” este un serial bun, cu o poveste captivantă şi scenariu savuros.
Serialul aduce în prim plan personajul Dr. Cal Lightman jucat de actorul Tim Roth, specializat în psihologie şi expertiza înşelăciunii. Jobul lui este de a determina dacă o persoană spune sau nu adevărul studiind limbajul corpului şi expresiile faciale. Firma să, The Lightman Group, este deseori solicitată de forţele de ordine şi Guvern pentru soluţionarea unor cazuri.Microexpresiile sunt mici indicii ce ne trădează diferitele stări sufleteşti şi acest serial din care am savurat fiecare secundă nu mă dezamăgit.Încă de la început, dispreţul lui Lightman pentru reguli este evident, încălcându-le la prima ocazie care se iveşte şi reuşind de fiecare dată să scape basma curată.
O mare parte din acest merit îl are, însă, şi Gillian Foster (Kelli Williams), partenera sa, un bun psiholog ce îl contrabalansează în materie de principii morale şi inteligenţă emoţională.
Am adorat fiecare episod în parte ,am savurat replici foarte bune ,m-a indignat câteodată nesimțirea și nonșalanța cu care Dr. Cal Lighman rezolvă cazurile.

Este ironic, nu se fereşte să mintă atunci când consideră el că trebuie, rar ia în considerare sfaturi şi şi mai rar da dreptate cuiva.
Serialul are multe episoade bune, cu poveşti ce provoacă gândirea, cu personaje diverse – psihopaţi, oameni cu personalitate multiplă, paranoici, victime, violatori, criminali, dependenţi.
Lie to me are doar trei sezoane ,din motive care încă nu le-am găsit pe google restul filmărilor s-au anulat.Eu încă sper să revină în acțiune mai ales că tema serialului este una foarte nouă și foarte incitantă.
Un serial ce mi-a deschis interesul pentru comportamentul uman,m-a făcut să fiu mai atentă la oamenii din jurul meu,la gesturile,expresiile lor, un serial ce merită urmărit. Îţi va intriga mintea, te va face să râzi şi te va ţine cu sufletul la gură episod de episod.Voi l-ați văzut? Ce părere aveți?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...