Fii BUZZ-er cu mine !…

Ştiu că tuturor ne place să primim produse, să le testăm şi să ne spunem sincer părerea despre ele. BUZZStore lansează o nouă provocare atât companiilor, cât şi consumatorilor. BUZZStore este o agenţie de marketing participativ care funcţionează pe un concept nou de business bazat pe cea mai puternică forţă de influenţa, recomandarea unui prieten. Dacă eşti o persoană curioasă şi îţi place să comunici cu prietenii tăi prin intermediul internetului alătură-te comunităţii  BUZZStore şi poţi testa, împreună cu prietenii tăi cele mai noi produse şi servicii din oraşul tău!
Totul este gratuit, tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii AICI, completezi un formular de înscriere, dar cu mare grijă să fii atent la toate datele scrise în formular. Să fie scris cât mai corect, apoi completează chestionarele adiţionale, oferă cât mai multe detalii despre tine, pentru a şti ce produse şi servicii ţi se potrivesc sau ţi-ai dori să testezi.
Şi pentru că BuzzStore apreciază fidelitatea, postările tale îţi pot aduce o mulţime de premii.
Cu fiecare participare la campanii câştigi puncte de BUZZ pe care le poţi transforma în BONURI CADOU şi/sau CADOURI. Cu cât eşti mai activ în cadrul unei campanii (postari, poze, filme, discuţii cu prietenii), cu atât câştigi mai multe puncte de BUZZ. Poţi aduna oricât de multe puncte doreşti! 100 de puncte de BUZZ valorează 10 RON. Când atingi nivelul de 1000 de puncte ţi le poţi transforma în bonuri cadou în valoare de 100 ron conform regulamentului de pe site.
Deci dragii mei, pentru a fi un BUZZer activ şi eligibil în campanii, este necesar să ne furnizezi toate datele solicitate în formular. Totul necesita doar 2 paşi:
* Pasul 1 – completează datele personale.
* Pasul 2- Finalizează înscrierea.
Verifică periodic emailul tău dacă ai primit invitaţii de participare la campanii şi înscrie-te imediat dacă eşti interesat.
Eu zic că este un lucru foarte interesant, ideea este genială şi chiar sunt curioasă cine vor fi primii 100 de candidaţi care vor testa primele produse. Deja pe pagina de facebook a celor de la BuzzStore se aude că mâine vor fi desemnaţi primii candidaţi. Prima campanie este de testare a produselor pentru slăbit Gerlinea!
După cum se vede cei de la BuzzStore au început pregătirile pentru kiturile ce vor fi trimise către unii dintre voi.

Eu zic că arată destul de bine ,mai ales că nu este vorba de mini-produse.Sună bine oferta? Ce ziceți vă alăturați celorlalți Buzzeri? Fii lider de opinie în grupul tău de prieteni ,câștigă puncte și convinge-i și pe prietenii tăi să devină Buzzer alături de noi. Completează formularul de înscriere și vino în echipă !

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...