Șerban Greti- Încântare și răsfăț…

Bună dragele mele ,acum ceva timp am avut un concurs foarte frumos care a fost sponsorizat cu amabilitate de cei de la Estifrumoasa.ro.
Un magazin online cu o gamă de produse cosmetice de cea mai bună calitate de la mărcile: Autrepart, Naturelle d’Argan, Sranrom Home Spa, Sranrom Urban Wellness, Palmer’s, Freeman, Home Institut, Byly, Kingfisher, Skinlite, Naay Botanicals şi Crazy Moon, lenjerii sexy, bijuterii, haine şi accesorii doar pentru noi femeile ,pentru răsfătul nostru.Poate că și voi știți  acest superb magazin ,iar dacă nu vă invit cu drag să îl vizitați și cu siguranță ve-ți găsi ceva pe placul vostru.
Spuneam mai devreme de concursul organizat cu ei ,am avut ca premiu un panier plin cu produse pentru un adevărat răsfăț în baie.
Panierul conținea : 1 lumânare, 1 lapte de corp 150 ml, 1 gel de dus 150 ml, 1 săpun cu măsline 50 g, 1 tub cu 6 perle de baie.
După circa două săptămâni de concurs am ales și căștigatoarea și anume doamna Șerban Greti.Doamna a fost tare fericită pentru acest premiu și ne-a trimis imediat o poză în momentul când a intrat în posesia premiului.

Hehe ,nu este doamna Greti ci fiica ei .După cum se vede este încântată de aceste produse și ne spunea atunci că de abia așteaptă să le încerce.Așa că am rugat-o când are timp să ne ofere câteva cuvinte și să ne spună care au fost impresiile lor după folosirea acestor produse minunate.
Am primit email de la doamna Șerban Greti și spune așa:
„Încântare şi răsfăţ pentru trup şi suflet, totul învăluit în arome îmbietoare care relaxează şi aduc o stare de bine.O stare pe care o trăiesc şi eu de vreo două săptămâni şi ceva de când norocul a adus în viaţa mea un minunat set de cosmetice.
Şi cum să nu fiu fericită când pielea mea a devenit fină şi catifelată, plăcută la atingere dar şi la vedere.
Dar nu sunt singura încântată de acest set ci şi fiica mea este la fel de încântată de el.
Vă mulţumim!”



Și eu îi mulțumesc doamnei Greti că ne-a împărtășit impresiile dumneaei în legătură cu aceste produse.
Dacă doriți și voi acest panier îl puteți achiziționa de AICI  în plus dacă căutați mai atent prin magazinul online o să găsiți și alte produse cosmetice de calitate și la prețuri foarte accesibile.
„Noi credem că meriţi să foloseşti produse naturale şi bio de renume mondial pentru a rămâne frumoasă şi sănătoasă în fiecare zi !..”

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...