Cu Farmec ,la mare…

Bună fetele!V-am anunțat acum două săptămâni că după un drum foarte lung până la București și înapoi ,la întoarcerea acasă am avut o mică surpriză din partea celor de la Farmec.ro. Le mulțumesc pe această cale ,pentru că au fost foarte drăguți să îmi trimită 2 lacuri de unghii din Farmec Collection ,2 emulsii de plajă din gama Gerovital Sun ,o pernuță foarte folositoare mai ales pentru spondiloza mea ,un pix și două stick-ere foarte drăguțe pe care scria „Femeie cu Farmec la volan”.
Și pentru că eu nu am mașină unul l-am dat unei prietene.S-a amuzat copios și mi-a spus că îl va lipi lângă cel pentru bebe „Baby on board”.Emulsia pentru plajă a fost binevenită chiar dacă are un factor de protecție foarte scăzut o folosesc cu plăcere.Chiar și fiul meu Cosmin a ținut morțiș să o folosească spunând că vrea și el un bronz cum au duduițele la televizor.

Descrierea oficială a produsului :
Conţine: extract organic de rodie
 Recomandată în special pentru pielea închisă la culoare sau pielea deja bronzată.
ACŢIUNE:
Emulsia are o textură uşoară, rezistenta la apă, care asigură o absorbţie rapidă în piele, fără efect gras. Previne apariţia arsurilor solare şi îmbătrânirea prematură a pielii. Betacarotenul natural accelerează bronzarea şi conferă pielii o nuanţă aurie iar extractul organic de rodie conferă produsului efect antioxidant.
Nu conţine parabeni şi oxibenzonă.
Respectă recomandările UE de protecţie împotriva efectelor negative ale radiaţiilor UVA/UVB.
MOD DE UTILIZARE:
Se aplică prin pulverizare pe toată suprafaţa corpului expusă radiaţiilor solare, înainte de expunerea la soare . Agitaţi înainte de utilizare.
Ce mi-a plăcut mie în mod special la acest produs este că se poate utiliza cu ușurință ,flaconul fiid prevăzut cu pulverizator iar gramajul este de 200 ml.
Pentru copii cred că este recomandat să folosim o emulsie cu factor de protecție mai mare și de aceea pe lista mea de cumpărături va fi și emulsia protectoare SPF 30 special creată pentru copilași.

Următoarele produse pe care le-am încercat au fost lacurile de unghii din gama Farmec Collection . Sunt minunate și ca preț dar și calitativ .Prețul este undeva la 4,47 Ron ceea ce nu este mult și credeți-mă au rezistat pe unghii cam 5 zile și să nu credeți că nu am făcut treabă prin casă.
Smuls buruiană din grădină,spălat vase ,covoare (că tot sunt în renovare) și multe alte treburi gospodărești pe care orice femeie le are pe lângă casă și după toate astea lacul de unghii a rezistat.
Farmec Collection are 7 nuanțe de unde vă puteți alege ce doriți iar pentru această vară cei de la Farmec s-au lăsat inspirați de petrecerile la piscină și au inclus în această gamă culori care să îți aducă manichiura în centrul atenției.
Deep Dive și Pool Party sunt două nuanțe de albastru care se regăsesc în apa limpede și cerul senin.
Înghețata fructată și băuturile cu gheață se reflectă ăn nuanțele roșii precum Exotic Dream și Cocktail .
Pentru costumele de baie colorate din acest sezon estival accesoriile perfecte care completează bronzul perfect sunt ojele City Break ,Spring Break și  Flip-Flop . După cum vedeți în imaginea din stânga eu am doar două din întreaga colecție dar urmează cât de curând să completez colecția .
Voi ați încercat aceste produse? Sau ce produse din această gamă ați încercat?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...