Când ţi-e poftă faci….

Ei dragele mele ce te faci când ţi-e poftă de ceva bun?Şi nu mă refer la dulciuri acum. Ca orice gospodină zi de zi gătim şi drept să spun câte odată chiar nu mai ştiu ce să mai pun pe masă.Le tot rotesc, mai inventez câte ceva ,mai comandăm pizza când ne este cam lene să intrăm în bucătărie.
Azi nu îmi este lene,dar am fost în pană de idei total când a venit vorba de ce servim în această seară.De aia am făcut, aia nu ne place..Până la urmă am zis gata!! Mâncaţi ce o să fie ,să nu aud comentarii!Şi am fugit în grădină. Acolo pustiu mare.Că roadele s-au cam dus dar eu nu căutam legume, dar nici fluturi pe câmpie.Mă uit în dreapta mea şi…

…M-am hotărât în sfârşit ce mâncăm diseară! Pilaf cu găină proaspătă,crescută cu dragoste şi nestresată…până acum! Aşa că dragele mele vom începe prin a urmări o găină prin bătatură..

Ţintim găina care ne convine şi începem 100 de metri garduri după ea.Chiar dacă va fi obositor să alergi ca o nebună aka eu ,după o jumatate de oră cel puţin dumneaei va arata cam aşa..

Vom mai avea nevoie de orez, sare şi piper după gust, alte mirodenii după preferinţe.După ce am fiert găina ,punem orezul la fiert în zeama care a rămas ,iar carnea o călim un pic separat.

Când orezul este gata ,punem carnea preparată peste ea ,adăugăm o mână zdravănă de verdeaţă şi multă dragoste şi cina este gata.

Alături de acest pilaf am făcut o salată de varză cu mărar .Hai că nu a fost greu ,am scăpat ieftin şi de data asta.Vă doresc poftă bună şi mai poftiţi pe la mine!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...