Oficial îmi merge bine…SuperBlog 2013 here i come..!!!

Da, este ziua mea de naştere astăzi. Acum 36 de ani am venit pe lume fără să ştiu ce mă aşteaptă.Ca orice suflet am trecut anii ăştia şi cu bune şi cu rele.
Nu mă simt nici tânără dar nici bătrână nu sunt.Încă simt că pot face atât de multe lucruri la care poate că nu m-am gândit până acum .
Până acum doi ani ,nici prin cap nu îmi trecea că voi scrie pe un blog şi mai ales că voi cunoaşte persoane minunate cum sunteţi voi ,cei care mă citiţi şi mă susţineţi zi de zi.
Cu ajutorul vostru am ajuns unde sunt şi fără voi nu aş putea continua doar de dragul de a scrie 2 rânduri.
Şi pentru că o aniversare nu se sărbătoreşte doar cu petrecere,dans şi băutură anul acesta o fac un pic mai altfel.Poate voi avea mai multă inspiraţie, poate voi fi mult mai bună decât anul trecut, poate…
Despre ce vorbesc?Îmi anunţ oficial înscrierea la SuperBlog 2013! Anul trecut am participat pentru prima dată, cu multe emoţii, nervi şi mult stres pentru o boboacă în blogosfera românească. Ne-am duelat în arta scrisului timp de două luni ,în 30 de probe.Au fost peste 200 de participanţi ,dar finalişti am rămas doar 88. Eu am ocupat locul 50 ,dar am fost mulţumită de prestaţia mea la acest concurs naţional mai ales că era pentru prima dată când am participat la un concurs de aşa proporţii.Le-am mulţumit şi atunci tuturor celor care m-au susţinut, celor care mi-au citit articolele şi şi-au exprimat părerile. Le mulţumesc şi acum , şi tare mi-aş dori să fiţi alături de mine în următoarele două luni. Voi avea nevoie şi de opiniile voastre ,pro sau contra pentru mine contează orice gând al vostru.
Mă simt pregătită pentru acest duel şi sper ca în acest an să ocup un loc mai bun în clasamentul final.Le urez tuturor participanţilor mult succes şi multă inspiraţie.
Iar pe voi dragi cititori ,vă invit alături de mine în această provocare. Ce ziceţi acceptaţi?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...