Prima întâlnire…

Acest articol a fost creat pentru proba nr. 1 în cadrul concursului SuperBlog 2013 .
                                    ***
Te aşteptam de când am venit pe lume. Creată special pentru tine, cei care mi-au dat viaţă şi-au pus speranţele că viitorul nostru, va fi unul în care sentimentele şi andrenalina din viaţa de zi cu zi nu vor dispărea niciodată.
Sunt sofisticată, frumoasă şi promit că vom călători împreună spre succesul garantat pe care tu îl aştepţi de atâta timp. Sunt dotată cu tot ce ai visat, inteligentă şi te asigur că vei fi în siguranţă oriunde vom merge. Cu mine alături, vei întoarce toate capetele pe stradă şi vei stârni invidia multor duşmani. Satisfac toate dorinţele stăpânului meu, chiar şi pe cele mai exigente.
Chiar dacă vei alege în cele din urmă să te căsătoreşti, să stai liniştit că nu voi face o criză. Nu sunt geloasă, ştiu că acolo în sufletul tău este loc şi pentru mine. Chiar dacă nopţile le voi petrece singură, voi aştepta cuminte să te întorci. Şi ştiu că o vei face, chiar la primele ore ale fiecărei dimineţi. Voi fi gheişa ta până când te vei sătura de mine şi chiar după un timp îţi vei aduce aminte de mine.
Of, am vorbit atât de mult, încât am uitat să mă prezint! Îmi cer scuze, eu sunt Corolla… Toyota Corolla mai precis.
Vai de mine, ai zâmbit! Ştiam eu că mă vei recunoaşte dintr-o mie. Ce zici, facem un test-drive? Hai curaj, promit că nu muşc!

                                      Gata , ştiu că te-am convins!Scopul meu a fost atins .

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...