Reeija alină omenirea !

Mereu alături de tine, draga mea cititoare, geanta îţi păstrează secretele, cuminte, fără să îţi ceară nimic în schimb. Plină de lucruri utile (părerea ta) ţi-a stat alături la bine şi la rău, indiferent de stările emoţionale de zi cu zi. Pe ploaie, frig şi ger, pe cer senin de primăvară a fost acolo lângă tine. Păstrătoare de secrete, niciodată nu te-a trădat şi a încercat să te mulţumească mereu. Te-ai gândit cum va arăta ea peste 50 de ani? Sau ce ar putea să facă?
Eu nu voi apuca să văd minunea, dar îmi permit să visez. E dreptul meu să cred că va avea un rol mult mai important decât cel pe care îl are acum. La fel ca noi, genţile sunt mereu în schimbare, ne plictisim de design-ul lor destul de repede dar peste ani de zile garantez că vor schimba omenirea.
Cel puţin aşa este viziunea mea. Poate că este prea mult science-fiction, dar rolul unei poşete de damă va schimba mentalitatea oamenilor, iar stăpâna ei va conduce şi va avea un statut important.
Păstrătoarea de secrete va oferi dragoste celor cu inima arsă, va potoli setea şi foamea celor năpăstuiţi de soartă şi va îmblânzi sufletul duşmanilor.

Va fi un fel de cutia Pandorei, dar în varianta bună a lucrurilor. Salvatoarea omenirii va veni pe lume într-o familie săracă cu frică de Dumnezeu şi cu speranţa că va putea schimba răutatea oamenilor.
Numele ei va fi Reeija şi asemeni unei războinice aztece îşi va purta „tolba cu minuni ” în lupta dreptăţii.
De o frumuseţe rar întâlnită, Reeija îl va îngenunchea până şi pe cel mai fioros duşman al omenirii. Nimic nu va sta în calea ei. Alături de ea, păstrătoarea de secrete îi va asigura puterea şi înţelepciunea de care are nevoie pentru a putea trece peste toate obstacolele.
Puterea celor două va impresiona şi domoli furia oricărui duşman şi cu ajutorul lor pacea şi iubirea va învălui pământul, aducând în final strigăte de bucurie şi liniştea mult dorită pe Pământ.

Acest articol a fost creat special pentru proba numărul 7 ,din cadrul competiţiei SuperBlog 2013 !

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...