Tu ce jucării ai fi vrut să ai în copilărie?

Amintirile din copilărie nu le poţi uita niciodată. Am fost patru la părinţi şi cum era de aşteptat, prea multe guri de hrănit, prea puţini bani pentru jucării sau alte chestii pe care nu se punea mare preţ la acea vreme. Nu spun că nu ne-au cumpărat jucării, dar erau chibzuiţi cu banii şi dacă ne luau ceva nou, toţi trebuia să ne jucăm cu ea.
„Să împărţiţi totul frăţeşte, că aşa este frumos.” ne spunea mama cu glas duios când era rost de gâlceavă între noi. Îmi aduc aminte de şarpele de plastic, maşina de tablă, pistolul cu capse şi odată am primit de Crăciun o trompetă tot din tablă, de am speriat jumătate din bloc şi am distrus şifonierul mamei. Patru nebuni, am bătut cu trompetele şifonierul şi cum era de aşteptat, loviturile au distrus în totalitate frumuseţea lacului de pe mobilă. Pedeapsa am împărţit-o frăţeşte, că aşa este frumos nu?
Acum, în ziua de azi copii au jocuri diversificate. Piaţa este destul de generoasă oferind părinţilor jucării de construcţie, jucării electronice sau chiar special create pentru jocul in apă. Nu mai spun de cele creative sau educative unde copilaşul tău poate învăţa deprinderi noi şi poţi descoperi noi talente. Uitându-mă acum prin magazinele speciale pentru copii mi-aş fi dorit şi eu să am asemenea minunăţii. Am descoperit câteva jucării foarte drăgălaşe pe BestKids şi vreau să vă arăt ce mi-ar fi plăcut să am când eram mititică.
Mi-ar fi plăcut un stand pentru cumpărături. Perfect pentru zilele în care mă credeam tanti Vişana de la aprozarul din colţ şi perfect pentru mama , sătulă să tot îşi bată gura să nu mai adunăm bibelourile de prin casă.
Pentru serile obositoare ale mamei , mi-aş fi dorit să îl am pe Povestitorul Mickey Mouse.Îţi spune 8 poveşti frumoase şi cântă 8 cântece despre prietenii lui.
Iar pentru zilele în care eu şi sora mea ne credeam genii în arta vestimentară , mi-aş fi dorit să am această maşină de cusut pentru copii. Era un mod ideal pentru a crea prima fustiţă ,fără a strica cearceafurile mamei.
Ce spuneţi de ideile mele ,dragelor? Voi ce v-aţi fi dorit în copilărie? Şi dacă sunteţi mămici vă spun un mi secret…Pregăteşte-te pentru ofertele de Black Friday de la Bestkids! Pe 29 Noiembrie vei avea parte de surprize plăcute din partea magazinului tău preferat de jucării şi accesorii pentru copii!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...