Ziua bună se cunoaşte cu cafeaua de dimineaţă şi… sexul de seară!

Acest articol a fost creat special pentru proba numărul 4 , în cadrul concursului SuperBlog 2013.
Sponsorul probei : Programs4Media & RoImage
Orice asemănare cu fapte reale sau personaje ,este pur întâmplătoare. 🙂 

Sunt dependentă de viaţă, fericire, telefon, internet, cafea, ţigări. Dacă mă uit mai atentă, lista este mult prea lungă şi nu cred că sunteţi aşa de curioşi să aflaţi şi restul. Că eşti dependent de un anumit lucru, nu este neapărat ceva rău. Acum depinde despre ce adicţie este vorba şi cum este privită de cei din jurul nostru. “Pe persoană fizică” pot declara cu mâna pe inimă (cam are palpitaţii) că în topul listei mele de adicţii se află cafeaua şi ţigările.
Nu că ar fi ceva lăudabil (mai ales fumatul) dar pentru moment sunt singurele lucruri de care nu mă pot dezlipi nici dacă mă pici cu ceară. Şi asta încă de la primele ore ale dimineţii, când cafeaua este primordială. Dacă nu e cafea, mă transform într-o fiară şi nu îmi intri la suflet nici dacă mori în faţa mea. E ca un drog, iar dimineţile sunt atât de plictisitoare fără o cană imensă de cafea fierbinte!
Internetul? Nu pot rezista tentaţiei! Vreau să aflu câte boabe de struguri a mâncat vreo divă de la Bucureşti, sau să-mi mai cultiv mintea (şi aşa obosită). Un singur click le rezolvă pe toate.
Telefonul nu lipseşte nici el din preţioasa listă. Dacă cumva nu are semnal sau bateria a murit în circumstanţe destul de suspicioase (în acel moment) e jale. Dacă nu butonez tastatura calculatorului, mă mulţumesc şi cu cea a telefonului. De cinci ori pe zi (minim) trebuie să-mi sun soacra, copilul, diriginta copilului, minim 5-6 prietene să văd care e ultima bârfă sau să plănuim vreo escapadă în oraş.
Era să uit! Neapărat îmi sun soţul. De control aşa. Că doar trebuie ţinut sub control maxim (aşa cred eu), să vezi pe unde umblă, cu cine sau să îi aduc aminte că azi e ziua lui de făcut piaţa. Şi trebuie să se conformeze , astfel riscă mâncare rece pentru următoarea săptămână. Dar mă şantajează mereu!
Cică a fost băiat ascultător şi vrea să fie plătit… în natură! Păi măi băiete după atâta cafea, ţigări, click-click pe internet, servici şi alte treburi casnice care depind de mine, crezi că mai sunt în stare să plătesc natural? Şi râde ca un ştrumf, de îmi vine să îi dau palme. Dar nu se lasă. E dependent de mine. Sau mai bine zis de sex!
Râdeţi voi, dar scroafa-i moartă în coteţ! Bărbaţii ăştia numai la sex se gândesc. Şi pentru că la fiecare pas există tentaţii cu conotaţie sexuală, sunt cu ochii în patru şi dau omului ce vrea dar cu măsură. Într-o zi i-am spus că de abia aştept să facă 50 de ani. Poate mă lasă în pace, pezevenghiul!
Cam aşa decurge o zi obişnuită din viaţa mea. Că dacă tehnologia asta nu exista, poate mă apucam de croşetat sau mai făceam o armată de copii pentru a-mi umple timpul. Tentaţia către ceva nou este la orice pas.
Şi pentru că tot am vorbit de adicţia bărbatului meu spre final, sunt tare curioasă să vizionez o comedie serioasă care prezintă povestea a 3 dependenţi de sex şi a celor apropiaţi lor.
Tentaţii (i)rezistibile” este numele filmului, iar în distribuţia lui voi avea plăcerea să revăd nume deja cunoscute cum ar fi Mark Ruffalo, nominalizat la Oscar, pe Tim Robbins, câştigător de Oscar, dar şi pe Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson şi Patrick Fugit.

Nu ştiu dacă acest film mă va ajuta să înţeleg dependenţa soţului meu dar merită să încerc, nu?
Voi cu ce dependenţe vă confruntaţi?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...