La Redoute în prag de iarnă , cu siluetă de măr sau pară…

Hai că o dau iar în versuri şi tare mi-e că mă vor fura extratereştrii să le zic ceva în rime.Gata cu toamna , iar pe alocuri am auzit că unora le sar „fulgii ” şi chiar sunt curioasă dacă sunteţi pregătiţi să înfruntaţi crivăţul şi gerul Bobotezei. Eu sunt înnebunită când văd unşpe mii de promoţii ,reduceri sau oferte fel de fel, iar când ajung în magazinul cu pricina , ce să văd?Numai haine pentru slăbănoage sau figurine de trestie cum îmi place mie să le spun.Păi  fraţilor , băgaţi de seamă că româncele nu sunt chiar 90-60-90 şi cele mai multe chiar adoră slănina şi două kilograme de cartofi prăjiţi sunt chiar un deliciu. Dacă nu ai 50 de kilograme (cu tot arsenalul pe tine) şi ai 120 , nu e supărare. Poţi fi la fel de sexy şi elegantă ca orice obsedată fashion la 20 de ani.Acum chiar nu vreau să supăr pe nimeni , dar mi-aş dori ca multe dintre brand-urile cunoscute de la noi ,să ofere posibilitatea şi femeilor mai plinuţe să se îmbrace frumos, elegant şi cu stil.
Spre bucuria unora dintre aceste doamne, ţin să le anunţ, că am găsit un magazin online care vă satisface toate dorinţele.Că tot se apropie Black Friday , eu zic că meritaţi să fiţi frumoase în orice moment şi pentru că vreau să vă ajut un pic , haideţi să vă arăt ce frumuseţi am găsit în magazinul La Redoute.

O haină lungă cu glugă , este o alegere potrivită pentru acest început de anotimp rece.Am văzut-o disponibilă în două culori : maro şi gri. Este lungă (125cm ) şi deschiderea se face cu nasturi.Are un design deosebit şi te va proteja de frig.

Cine spune că nu poţi arăta de milioane , chiar dacă eşti un pic plinuţă?Lasă-i să vorbeasă ,draga mea.Îi roade invidia, cu siguranţă. Această rochie din dantelă îţi va sta minunat , vei întoarce toate privirile şi toate invidioasele vor crăpa de ciudă. Delicată , fină, această rochie are mâneci 3/4 şi un decolteu rotund.

Acest pulover Taillissime , este ideal pentru noaptea de ajun când împodobiţi bradul de Crăciun pentru cei mici.Culoarea roşie emană pasiune ,dragoste şi cu siguranţă jumătatea voastră va fi încântată de apariţia voastră.Ce ziceţi frumoasele mele, suntem sexy şi irezistibile chiar cu câteva kilograme în plus?Hai , fuguţa la cumpăraturi şi nu mai pierdeţi timpul, plângându-vă de milă. Suntem femei frumoase şi să nu îndrăznească cineva să mă contrazică.
“Abonează-te la newsletterul LaRedoute şi primeşti cadou 30 Ron. Fii primul care află de super ofertele de Black Friday!”.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...