O nouă viaţă pentru laptop…

Ca orice lucru bun , totul are şi sfârşit, nu? Aşa se întâmplă şi cu laptopul meu care după zece ani de zile , a început să cam scârţâie pe la încheieturi .La cât a fost forjat, era de aşteptat să se întâmple acest lucru , aşa că nu îmi rămâne decât să îi dau viaţă nefericitului şi sper să mă ţină încă 10 ani de acum în colo.
Ce facem?Căutăm un magazin online cu accesorii şi componente pentru laptop ,nu?Am început să caut un magazin care să-mi inspire încredere şi am dat peste Laptop Garage.Pentru că sunt bloggăriţă , am nevoie de foarte mult spaţiu de stocare pentru articole ,fotografii şi prima dată am căutat în categoria hdd extern laptop ” după unul cu o capacitate de stocare ceva mai mare decât „defunctul”. Apoi pentru că rezistenţa i-a fost pusă la mari încercări , mergem la categoria „baterii pentru laptop” şi căutăm o baterie compatibilă şi de calitate.Am mai pus ochişorii şi pe o geantă laptop superbă , în două culori :roşu şi negru.

Ultima geantă a ajuns jucărie pentru căţelul meu Max şi nu s-a lăsat până nu i-a făcut un nou design modernist.Să nu uit , pe lista de cumpărături am adăugat şi o tastatură pentru laptop .După atâtea articole în blogosferă , zău dacă se mai vede ceva pe ea.Aşa că eu zic să îi mai dau o şansă laptopului meu şi drept răsplată pentru anii în care mi-a fost alături , să îi ofer o nouă viaţă cu noi accesorii şi componente.

 “Devino fan-ul paginii de Facebook Laptop Garage pentru a beneficia de super oferte!”.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...