Simbolul unei călătorii prin viaţă…

Acest articol a fost scris special pentru proba numărul 26 , în cadrul competiţiei SuperBlog 2013.
Sponsor : LuxuryGifts
Convieţuirea a două persoane, strânge în cursul timpului o serie de întâmplări ,provocări ale vieţii , bucurii , trăiri emoţionale şi fapte care mai devreme sau mai târziu, suntem răspunzători pentru ele.Toată viaţa este o călătorie continuă , iar dacă nu eşti pregătit să înfrunţi obstacolele , din zborul lin pe care îl trăieşti te vei simţi doborât, vei suferi , dar vei avea ceva de învăţat .Te ridici din noroi şi începi să lupţi pentru viaţă , pentru iubire şi pentru un final onorabil şi grandios.Tot aşa a fost şi viaţa mea , plină de obstacole ,lacrimi , zâmbete , eşecuri sau vise rămase în urmă.Dar nu mă las doborâtă aşa uşor. Sunt genul de persoană care atunci când este dată afară pe uşă ,intră pe fereastră.Nu am renunţat să lupt nici când am rămas singură cu un copil în pântec , nici când ceilalţi din jurul meu îmi condamnau fiecare gest sau cuvânt spus.Timpul a trecut , mi-am crescut primul copil până la vârsta de patru ani singură şi chiar dacă zâmbetul lui îmi alina inima de fiecare dată , parcă lipsea ceva.Îmi lipsea dragostea unui bărbat , iar copilului dragostea de tată.
Teama de a da peste cineva care nu mă va respecta sau că îi va face rău copilului era tot mai mare şi cu greu am acceptat pe cineva în viaţa mea.Dragostea, a intrat din nou în viaţa mea şi a copilului brusc şi nu mă aşteptam să dureze.Începuse o nouă etapă a vieţii , o nouă călătorie.Ne-a acceptat pe amândoi , ne-a ocrotit şi ne-a oferit iubirea de care aveam nevoie.Acum suntem mai maturi , ne uităm în urmă şi ne aducem aminte de toate lucrurile care ne-au legat şi care ne-au făcut să mergem mai departe.Şi pentru că se apropie sărbătoarea Crăciunului , vreau să-i ofer soţului meu un cadou care va avea o semnificaţie aparte . Nu sunt o fire pretenţioasă şi nici nu vreau să ofer un lucru ieftin şi de prost gust. Ştiţi că deseori  v-am vorbit de minunăţiile celor de la LuxuryGifts.ro şi acolo mi-am găsit cadoul perfect pe care îl pot oferi .

Am căutat atent prin rafturile virtuale ale acestui magazin , după ceva mai special , ceva care să emoţioneze.Colecţia „Citate motivaţionale cu cristale Swarovski ” cuprinde diverse figurine, ce sunt însoţite de citate celebre inscripţionate pe o cărticică aflată la baza lor. Unul din citate mi-a mers la suflet şi Paulo Coelho îmi arată prin câteva cuvinte ce înseamnă optimismul în viaţă.„Un singur lucru face un vis imposibil: frica de eşec” este reprezentat de o micuţă şi delicată pasăre colibri decorată cu cristale Swarovski vernil şi violet. Simbol al iubirii şi purităţii , pasărea colibri ne va aduce aminte de dragostea noastră ,ne va da energie şi optimismul necesar pentru a trece peste toate obstacolele vieţii .Va fi simbolul călătoriei noastre prin viaţă , iar citatul ne va ajuta să nu renunţăm niciodată la vise.
Lasă-ţi teama şi grijile în urmă ,nu renunţa la viaţă , nu înceta să iubeşti şi nici să speri !Nimic nu este imposibil!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...