Îngrijirea părului cu Triodeluxe -Review

Bună seara, dragele mele ! De când mă ştiu , mereu am avut o problemă în privinţa părului. Nu îmi amintesc dacă şi în copilărie a fost la fel ,dar după vârsta de 25 de ani parcă nimic nu mă mai mulţumeşte.Când vine vorba de podoaba capilară , noi femeile devenim adevărate fiare sălbatice.În momentul când este bine îngrijit , părul poate schimba radical fizionomia unei persoane , prin coafarea sau vopsirea lui. Şi când vine vorba de o schimbare de look , cred că toate femeile au o slăbiciune priviind acest aspect. Iar dacă schimbarea a avut loc , să nu uităm că părul are nevoie de multă îngrijire pentru a arăta plin de viaţă şi sănătos.Voi ştiţi că periodic testez câte ceva nou,mai ales din gama produselor pentru îngrijirea părului. Acum trei săptămâni am acceptat să testez un produs foarte interesant şi anume un bifazic profesional pentru toate tipurile de păr . Produsul face parte din gama tratamentelor pentru păr pe site-ul celor de la Triodeluxe.ro. Îi cunoaşteţi? Aţi mai folosit produsele lor? Pentru cei care încă nu au făcut cunoştinţă cu dumnealor , haideţi să vedem ce caracterizarea au pe site-ul oficial :
” Triodeluxe este importator în România a produselor Anian, Foresan, Doracil produse de Laboratoarele Forenqui începând cu anul 2010.
Gama Anian cuprinde: tratamente pentru păr, produse pentru igiena şi întreţinere corporală.
Gama Foresan cuprinde odorizante lichide şi odorizante air-freshner.
Gama Doracil cuprinde produsele de curăţenie.
Eforturile noastre se concentrează pe satisfacerea şi fidelizarea clienţilor, de aici şi continuă evoluţie a site-ului şi a tuturor ofertelor noastre care vin în întâmpinarea nevoilor acestora. Totodată încercam să oferim un raport calitate preţ cât mai bun posibil. (descriere oficială )
Acum că i-am cunoscut mai bine , vreau să vă spun că deja mi-au plăcut foarte multe produse de la ei. Cred că data viitoare îmi voi procura keratina lichidă , mai ales că am auzit foarte multe lucruri bune despre ea. Dar acum să vorbim puţin despre produsul testat de mine,nu?

Acest produs a fost special creat pentru toate tipurile de păr . Marien Profesional – Bifazic Profesional mi-a adus multe satisfacţii şi îl recomand tuturor .
Descriere oficială :
„Conferă îngrijire imediată pentru orice tip de păr în special pentru părul deterioarat. Dă volum şi densitate părului. Sistemul de reparare a părului , special creat cu Provitamina B5 şi vitamina E , dă un aspect sănătos , strălucitor şi mătăsos părului şi ajută la pieptănarea uşoară a acestuia. „
Mod de folosire :
Şamponaţi , limpeziţi şi uscaţi părul cu un prosop lăsându-l uşor umed. Agitaţi bine produsul înainte de utilizare. Aplicaţi pe păr. Nu se limpezeşte părul după aplicare.
Părerea mea
Am folosit acest produs în ultimile 3 săptămâni şi recunosc că la început am fost destul de reticentă. Mereu fac la fel când vine vorba de un produs nou , despre care am auzit şi păreri pro dar şi contra. Dar ştiţi voi vorba „nici o stea nu se aseamănă ” , aşa că am lăsat deoparte părerile tuturor şi am lăsat produsul să-şi facă treaba.

Înainte să aplic bifazicul profesional există o întreagă poveste care cuprinde spălatul , balsamul şi masca de păr , dar despre acest lucru voi discuta mai detaliat într-un alt articol. Podoaba mea capilară este cam sărăcăcioasă şi pentru a avea un pic de volum de cele mai multe ori apelam la bigudiuri imense sau pur şi simplu îl puneam pe moaţe . Bifazicul profesional pentru toate tipurile de păr m-a scos din încurcătură şi pentru multă vreme de acum înainte va fi prietenul părului meu. Ce mi-a plăcut la el?

  • Gramajul este destul de mare – 400 ml
  • Sticla este aproape transparentă şi pot vedea cu uşurinţă cât produs a mai rămas de folosit.
  • Preţul mic- 42 Ron
  • Sticla este dotată cu un pulverizator ,ceea ce face ca dozarea produsului să se facă cu uşurinţă pe tot părul fără a curge pe alături.
  • Părul a căpătat volum fără să folosesc alt produs.
  • Este şi arată mai sănătos , iar pieptănarea părului este mult mai uşoară.
  • Am observat că nu mai am fire înspicate şi nu mai îmi cade părul (ştiţi bine că mereu mă plângeam de acest lucru ).
  • Produsul miroase foarte frumos şi mereu după utilizarea lui am senzaţia că doar ce am ieşit din coafor.

Per total după această testare , sunt 100% mulţumită de acest produs şi îl recomand tuturor doamnelor şi domnişoarelor care doresc un păr sănătos şi strălucitor. Datorită gramajului , acest produs va fi bucuria părului meu şi în următoarele două luni .Dacă şi voi doriţi să-l încercaţi , îl puteţi achiziţiona de AICI şi poate mai târziu îmi spuneţi şi părerea voastră despre acest produs minunat. Cam atât am avut de spus în acest mic review , iar în continuare aş dori să ştiu care este opinia voastră despre bifazicul profesional (dacă l-aţi folosit ) sau ce produse din gama celor de la Triodeluxe aţi folosit ? Ce mi-aţi recomanda să testez pe viitor?


Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...