Mişcare cu Bayo !

Şi 1 ,2, 3,4…Şi 5 ,6…măi fraţilor , cine naiba ma pus să mănânc atât? Voi nici atât , dar după atâtea sărbători se cam cunosc „roadele” . Câteva kilograme în plus , doi-trei colăcei şi o stare de lehamite s-a instalat rapid după binecunoscutele mese de Crăciun.Ce este de făcut? Mişcare! Dacă stăm în faţa televizorului sau cu fundul pe scaun la calculator , să nu ai impresia că îţi vei recăpăta silueta de invidiat de acum 2-3 ani. Mulţi dintre noi cred că mişcarea este doar un simplu moft al divelor ce vor să slăbească, dar după părerea mea practicarea unui sport (şi nu neapărat de performanţă) este un must-have în viaţa fiecărui om care îşi doreşte un corp frumos şi o sănătate mai bună.

sursă foto:http://bayo.ro/fitness/

Off şi eu vreau să arăt ca domnişoara din poza de mai sus. Voi nu ? Pentru că sunt o femeie puternică şi nimic nu îmi stă în cale , am hotărât de comun acord cu cealaltă personalitate a mea (credeţi-mă că e cam puturoasă din fire 😀 ) să începem un program de fitness sau streetdance. La streetdance cred că voi arăta cam ciudat , vârsta îşi cam spune cuvântul şi nu vreau să par ridicolă. Aşa că  după multe cugetări , mă voi axa pe fitness. Cu ajutorul fitness-ului îmi voi tonifica musculatura , îmi menţin şi îmbunătăţesc sănătatea , voi scapa de kilogramele în plus şi condiţia mea fizică va fi mai bună. Ideile principale sunt deja în prim-plan dar rămâne totuşi o întrebare. Cu ce mă îmbrac?Un tricou şi un pantalon sport ? Nu! Vreau ca totul să fie în regulă. Să am libertate în mişcare şi chiar îmi doresc să port ceva care se potriveşte stilului . Am căutam ţinute sportive şi în final am găsit chestii interesante pe site-ul Bayo.ro.
Dacă eşti pasionat de fitness , balet , streetdance sau aerobică îţi garantez că acolo vei găsi haine adecvate fiecărui stil pe care tu îl adopţi.Cine sunt cei de la Bayo.ro
Descriere oficială :
 Cine suntem? Se înţelege cel mai bine prin ceea ce va oferim, din pasiune pentru mişcare şi artă.
 Fie că sunteti atraşi de balet, pilates şi yoga sau de urban dance, sperăm ca prin selecţia de produse pe care  v-o punem la dispoziţie pe site, să dăm culoare timpului petrecut în sala de antrenament, pe scenă sau pe  stradă. Mai mult decât atât, vă oferim şi surse de inspiraţie şi documentare în domeniul care vă pasionează,  precum cărţi, evenimente de specialitate organizate la nivel naţional.


Îmi plac foarte mult ţinutele prezentate de ei , am ochit şi eu câteva dar nu vreau să vă plictisesc cu lista mea de cumpărături . Dar nu vă las cu ochii în soare , aşa că vă prezint două modele care mi-au plăcut enorm de mult. Sunt adresate copiilor ( şi da , bayo are hăinuţe şi pentru prichindeii voştri ) şi în special am văzut multe minunăţii pentru fetiţe.

  Acest costumaş este multifuncţional, putând fi folosit cu uşurinţă pentru a reprezenta o pisică, un dalmaţian, un pinguin ori un panda.

Costumul de albinuţă se potriveşte în reprezentarea oricărei poveşti.. Din costumaş fac parte rochia, aripile, mănuşile şi accesoriul pentru cap. Dacă doriţi să vedeţi mai multe costumaşe cu tematică pentru copilaşi , vă invit să le treceţi pragul şi cu siguranţă găsiţi ceva potrivit pentru micuţii dansatori sau artişti în devenire.
Ce spuneţi dragele mele , vă plac costumaşele ? Dacă noi nu prea facem mişcare , eu zic să lăsăm lenea şi să facem acest lucru alături de prichindeii noştri. În acest fel , vom petrece mai mult timp împreună , ne vom distra şi cu siguranţă mişcarea ne va aduce multe beneficii. Ce ziceţi , încercăm?

surse foto : bayo.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...