Cadouri de 1 şi 8 Martie…

Vine , vine , primăvara…Mă apucă melancolia dar iubesc momentul când ghioceii îşi fac apariţia şi primele raze de soare încearcă să încălzească pământul.Sunt ultimile zile din februarie şi fiecare dintre noi , se pregăteşte pentru a sărbători 1 şi 8 Martie aşa cum se cuvine. Luna martie , este dedicată femeilor de pretutindeni , iar în această perioadă suntem asaltate de cadouri  mai mult sau mai puţin scumpe , dar menite să ne arate aprecierea celor din jurul nostru.
De la mărţişoare , flori , bijuterii şi multe altele , cadourile ne aduc zâmbetul pe buze şi ne binedispun. Suntem femei şi iubim cadourile , nu? Între noi fie vorba ,nu contează că e luna martie , le dorim în fiecare zi şi cred că fiecare zi trebuie sărbătorită la fel ca celelalte. Voi v-aţi făcut lista de cadouri? Ce aţi dori să primiţi?
Eu , de exemplu , sunt înnebunită după încălţăminte . Nu sunt pretenţioasă , dar când văd un model mai special şi ştiu sigur că îmi va sta bine în ei , nu stau pe gânduri.
Am răsfoit rafturile virtuale să văd cam ce oferă ei în această perioadă. O mulţime de reduceri şi încălţăminte pe toate gusturile , chiar şi pentru cele mai sofisticate dintre noi. Am găsit pantofi eleganţi , pe care îi poţi purta în zilele de primăvară . 

Aceşti pantofi minunaţi se numesc Arabella , sunt de culoare roşie, cu tocul înalt şi cu strasuri aplicate, model peep-toe, realizaţi din textil satinat. Cu un design elegant , sunt potriviţi pentru ţinutele casual dar şi pentru cele din club.Chiar dacă se apropie primăvara , încă putem purta cu eleganţă şi la orice ţinută , o pereche de ghete de dama Matar.ro
Avem o grămadă de modele , pe toate gusturile şi pentru toate buzunarele.Îi puteţi asorta la ţinutele casual , dar se pot purta cu uşurinţă şi la evenimente mai elegante.Ca să încheiem lista de cadouri în mod tradiţional , am să aleg pentru evenimentul din 8 martie o pereche de balerini rosii de piele .
Balerinii Natalie sunt de culoare roşie, cu funda aplicată, realizaţi din piele ecologică, sunt extremi de comozi şi trendysunt alegerea ideală pentru o ţinută chic de primăvară .
Sper că v-au plăcut ideile mele de cadouri şi aştept cum pare drag părerile voastre.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...