ESDU DanceStar România 2014 – Paşaportul unui succes în dans

Ce este dansul ? Poate fiecare din noi, are în mintea lui o concepţie diferită faţă de ce gândeşte celălalt. Pentru unii este o artă, un mod de relaxare sau un mod de a-ţi arăta personalitatea. Pentru alţii înseamnă emoţie, armonie, mister sau curajul de aţi exprima sentimentele altfel decât ceilalţi.
De-alungul timpului, dansul era mai mult un ritual prin care, oamenii îşi arătau supunerea sau bucuria vieţii în faţa zeilor. Prin mişcările trupului, se exprimau sentimente de bucurie, tristeţe, iubire şi chiar furie sau ură. Aproape toate momentele importante din viaţa unui om erau exprimate prin mişcări de dans: naşterea unui copil, vindecarea unui bolnav sau moartea lui.
În zilele noastre, dansul este văzut ca un mod de comunicare socială între oameni şi de cele mai multe ori este cel mai bun mod în care poţi cunoaşte o persoană. De la emoţia primului pas până la o adevărată competiţie în lumea dansului este cale lungă. Întotdeauna m-a fascinat eleganţa şi graţia de care dau dovadă cei care practică dansul sportiv. În spatele rezultatelor deosebite cu care îi vedem şi admirăm, stau sute de ore de antrenamente grele. Îi admir pe toţi, nu contează vârsta lor şi nici religia. Dansul este unic pentru fiecare în parte şi de fiecare dată când văd o competiţie televizată, rămân mereu surprinsă de graţia şi eleganţa fiecărui dansator. Câteodată, stau şi mă gândesc ce îi face să meargă mai departe. Ce îi motivează? În viitorul apropiat, sper să am ocazia să cunosc un dansator profesionist care îşi poate răpi din timpul său preţios, pentru a-mi răspunde la o duzină de întrebări care-mi macină curiozitatea de copil.
Până atunci, pentru că tot am adus aminte de curiozitatea mea de copil, vreau să anunţ că au început înscrierile pentru cea mai mare competiţie de dans din România. Încă nu aţi aflat?

ESDU DanceStar România 2014 va începe în curând şi toţi dansatorii profesionişti sunt aşteptaţi să se înscrie până pe data de 21.02.2014. Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor din Bucureşti, în perioada 1-2 martie 2014.
Se vor reuni sute de dansatori talentaţi care vor participa fie individual, fie alături de trupe profesioniste. Miza acestui concurs este deosebit de mare. Organizatorii au pregătit pentru cei mai buni dansatori premii în bani, trofee şi diplome care le recunosc performanţele, iar câştigătorii vor reprezenta România cu mândrie şi talent în competiţia internaţională în perioada 28 mai-1iunie 2014, în Croaţia.
ESDU DanceStar Romania este la cea de-a V-a ediţie, iar în 2013, peste 2000 de dansatori au luat parte la această competiţie. Vrei să te faci cunoscut cu talentul tău? Cunoşti pe cineva care merită să se afirme în lumea dansului? ESDU DanceStar 2014 este un pas către succesul tău.

Înscrie-te , arată ce ştii mai bine şi primeşti paşaportul pentru  DanceStar Finals – World Dance Masters 2014.

Pentru informaţii suplimentare, puteţi contacta organizatorii la numărul de telefon 0726.339-119  sau pe email la esdu@arsnova.ro

Organizator: Ars Nova
Parteneri: Scolidans.ro, Scoala de Fitness Ars Nova, NewFitWay ,Trupe de dans.ro şi Agenţia Creativă Ink9.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...