Shopping cu OutletPrix.ro

Bună , fetelor! Ce ne place nouă să facem când suntem triste sau când avem nevoie de o schimbare ? Cred că ştiţi foarte bine răspunsul , nu? Shopping!! Ca orice femeie care se respectă ,niciodată nu refuzăm o partidă de cumpărături şi aproape mereu avem senzaţia că în dressing-ul nostru mai este loc de încă ceva ,nu ?Pentru că mereu sunt în căutare de ceva nou şi nu vreau ca portofelul meu să sufere , am făcut mici căutări pe google .Oferte sunt destule , pentru fiecare buget în parte şi pentru toate gusturile. Mi-a atras atenţia un magazin online care oferă doamnelor şi domnişoarelor, o varietate largă de îmbrăcăminte pentru femei la preţuri destul de acceptabile.
OutletPrix.ro prezintă şi comercializează îmbrăcăminte şi încălţăminte din brand-urile : Zara , Stradivarius , Massimo Dutti ,Uterque şi multe altele.La prima vedere , accesarea site-ului se face foarte uşor ,produsele prezentate se încarcă foarte repede şi mi-a plăcut foarte mult că nu este ticsit de reclame inutile , este foarte aerisit , uşor de citit , o plăcere pentru fiecare vizitator în parte.Printre categoriile de haine prezentate pe site , găsim :tricouri , bluze ,jachete ,pantaloni ,rochii ,fuste ,sacouri şi cămăşi.Am selectat câteva imagini de prezentare din brandurile găsite pe site :

ROCHIE VERO MODA CONSPICUOUS -69,90 RON

PALTON URBAN SURFACE WOOL-129,90RON
CĂMAŞĂ BODY VERO MODA HAPPY YELLOW -49,90 RON
BLAZER VILA PEACH HALLOW- acum la reducere 69,90 RON
Ce  spuneţi? Vă plac alegerile? La următoarea comandă ,îmi doresc să-mi cumpăr cămaşa body Vero Moda.Îmi place la nebunie felul cum este croită iar culoarea galbenă este veselă şi plină de căldură. Pe lângă ea , am găsit şi o bluză foarte drăgălaşă numită Oysho.
Comenzile le puteţi face pe site sau telefonic. Dacă aveţi dubii în privinţa mărimilor , nu vă speriaţi . La secţiunea „Informaţii ” aflată în josul paginii , găsiţi un tabel de mărimi foarte util. Produsele comandate se pot livra prin curiera rapid sau prin poşta română. La comenzi ce depăşesc suma de 200 RON , transportul este gratuit. Sper să vă placă ceva din acest magazin online , eu deja am făcut o mică comandă şi săptămâna viitoare vă voi arăta ce mi-am cumpărat. Ca să fiţi la curent cu ultimile noutăţi , reduceri şi oferte ale magazinului , vă invit să-i urmăriţi şi pe pagina de facebook OutletPrix.ro . Până la o nouă sesiune de shopping vă invit să îmi spuneţi ce produs v-a plăcut din cele prezentate de mai sus . Vă îmbrăţişez cu drag! 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...