Evenimente prin localuri…

  Viaţa unui om este plină de evenimente. Mai mult sau mai puţin plăcute, ele se ţin lanţ şi chiar dacă într-un anumit moment simţi că eşti la capătul puterilor, tragi aer în piept şi mergi mai departe cu multă speranţă în suflet. Printre şirul de evenimente din viaţă se numără cel mai des aniversările de naştere, botezurile şi nunţile. Eu am mari emoţii când sunt invitată la un asemenea eveniment şi răsuflu uşurată că nu sunt in pielea celui ce trebuie să organizeze petrecerea. Toată lumea trebuie să fie mulţumită, trebuie să ţii cont de o mulţime de păreri, să cauţi un local nici prea scump dar nici prea ieftin (doar nu vrei ca lumea să zică că eşti zgârcit, nu ?) şi mai ales cauţi calitatea serviciilor oferite de cei care îţi vor organiza fericitul eveniment.
De obicei, când ne dorim să alegem o locaţie perfectă, avem tendinţa să nu facem prea multe căutări şi chiar să ne aruncăm cu capul înainte, fără să ţinem cont dacă este exact ce ne dorim sau dacă buzunarul ne permite. Pentru un eveniment reuşit şi fără surprize neplăcute, te sfătuiesc să cauţi cu atenţie prin toate ofertele şi compară cât mai multe variante în ceea ce priveşte meniul, preţul, chiria locaţiei şi dacă spaţiul oferit este destul de încăpător pentru invitaţii tăi.
Şi cum google îţi prezintă o multitudine de variante, poţi începe căutările chiar acum. Spre exemplu, ca să restrângi aria de căutări, tastează „restaurante Bucureşti” sau „restaurante nunţi „. Apoi cu puţină răbdare şi timp, studiază atent piaţa de oferte şi apoi îndrăzneşte să iei o decizie. Dacă te-ai hotărât, este momentul să îţi faci o programare telefonică pentru a cunoaşte locaţia şi să îţi faci o părere despre cum stau lucrurile şi dacă întradevăr este locul perfect pentru evenimentul tău.
Încă ceva, în alegerea localului trebuie să ţii cont şi de calitatea preparatelor, curăţenia în restaurantul ales, serviciile incluse în meniul preferat şi cel mai important detaliu, calitatea servirii. Dacă eşti un bun negociator, poţi discuta cu şeful localului despre o eventuală reducere la plata integrală în avans a meniului sau despre mici detalii cum ar fi decorarea localului.
Te sfătuiesc să stabileşti de la început toate detaliile evenimentului, mai ales când vine vorba de cât şi cum plăteşti. Există riscul ca la finalul evenimentului să fii nevoit să plăteşti absolut tot, chiar dacă nu toţi invitaţii te-au onorat cu prezenţa.
Ar mai fi destule de discutat pe această temă , dar o las pe data viitoare.Până atunci vă urez distracţie plăcută şi fie ca evenimentele din viaţa voastră să vă aducă numai amintiri plăcute.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...