Salon du Mariage Toujours L’Amour , un început de bun augur…

Sentimente puternice, vise, bucurie,fericire şi o grămadă de momente unice definesc momentul cel mai important din viaţa unui om. Unul din acele momente, este bineînţeles organizarea propriei nunţi. Poate nu există nunta perfectă, dar cu siguranţă există nunta de vis (eşti liber să ţi-o imaginezi aşa cum doreşti,nu? ) şi orice femeie îşi doreşte o nuntă fără incidente neplăcute sau alte peripeţii ce se pot ivi pe parcurs.Chiar dacă a trecut ceva timp de la propria nuntă şi acum îmi aduc aminte de momentele unice , zâmbesc şi mă trec fiori de bucurie la amintirea lor.A fost aşa cum mi-am dorit-o la acel moment, rochia clasică (fără mii de volănaşe sau împodobită cu paiete , că doar nu eram o sorcovă ) pentru mine, costum fără pretenţii luxuriene pentru jumătatea mea, voie bună, urări de bine , veselie şi o grămadă de vise pentru viitor. Că tot vorbim de organizarea unei nunţi, trebuie să ţinem cont de multe detalii. În primul rând să ţinem cont de comunicarea dintre noi.Fiecare avem gusturi diferite şi în anumite momente ne dorim altceva în momentul când ne organizăm fericitul eveniment. Hotărârile se i-au împreună iar emoţiile apărute înaintea nunţii să fie constructive aşa încât să nu apară conflicte nedorite .Într-una din zilele trecute, discutam cu prietena mea despre nunta ei. Când vine vorba de organizare, Andreea este un adevărat dezastru.E zăpăcită, vorbeşte mult şi intră în panică destul de uşor.Pentru că este o viitoare miresică, am înţeles emoţiile şi am ascultat doleanţele ei fără să mă plâng.Era în dilemă, găsise o locaţie potrivită pentru nunta ei şi îmi cerea sfatul.
_ Aguritzo, nu mai pot . Mă lasă nervii şi timpul trece , ce mă fac ?
_Nu te mai agita ca un pepsi.I-a spune-mi ce ai găsit şi dacă te pot ajuta, o fac cu mare drag.
_Cum să nu mă agit!Sunt atâtea de făcut, am o căruţă de invitaţi care vor veni şi nu ştiu unde o să îi cazez.Ce mă fac? Uite , o cunoştinţă mi-a zis să caut salonul ăsta …stai aşa…unde am pus biletul ăla…Aşa , umm..Salon du Mariage Toujours L’amour
_ Draga mea, nu te mai chinui.Franceza ta lasă de dorit.Hai că am auzit lucruri bune despre acest salon. Cred că este soluţia perfectă pentru o crizată ca tine.
_Aşa??spuse ea mirată, făcând ochii mari.Păi, tu cum ai face nunta?Doar ai trecut prin asta , salvează-mă până nu bat în retragere.
Am căutat amândouă, curioase, salonul recomandat.Am fost surprinsă de facilităţile oferite ,feedback-uri pozitive şi oferte excepţionale pentru ca viitorii miri să rămână cu amintiri de neuitat.
_Ei, ce zici? spuse ea nerăbdătoare.
_Îmi place şi îmi pare rău că acest salon nu era disponibil pe vremea mea.Ai parte de tematici originale, salonul este destul de spaţios şi uite, au posibilitatea de a caza oaspeţii în incita salonului.
_Briliant!ţipă ea de fericire. Scap de beleaua cazării …îmi vin nişte înfumuraţi de la Mogoşoaia, au nişte mutre ăia…Da, mă rog.Sunt neamurile mele, trebuie să le suport.Bine că salonul arată excepţional şi nu au motive de bârfă că i-am dus în cine ştie ce sărăcie de local.
_Eşti nebună. Uite au un ring generos de dans, te poţi bucura de primul tău dans cu soţul tău la piscină ,deasupra apei cu pian alături.Ce romantic,draga mea.Iar salonul este spaţios, fără stâlpi în sală să te împiedici de ei,bucătărie proprie ,Va fi fascinant!
_Zici? Vreau şi artificii…
_Pretenţioasă mai eşti. Au şi jocuri de artificii deasupra piscinei.Şi ca să scapi de tot stresul, poţi face cununia civilă şi cea religioasă tot acolo, lângă piscină. Ce invidioasă sunt , mi-aş fi dorit şi eu o asemenea nuntă elegantă şi cu rafinament.Chiar va fi o nuntă de vis,draga mea. Ai 5 motive importante pentru a alege aceast salon : concept unicat ,locaţie exclusivistă,bucătărie proprie,transport asigurat şi lounge piscina. Ce ţi-ai dori mai mult?
_Într-adevăr, salonul e minunat.Voi avea parte de momente unice şi cu siguranţă tematica pe care o voi alege va capta atenţia tuturor… 
Într-un final, am liniştit-o şi a acceptat bucuroasă ideea de a face nunta la Salon du Mariage .Abia aştept să văd ce tematică va folosi. Dacă eram în locul ei, mi-ar fi plăcut să adopt (dacă era posibil) stilul vintage/victorian, cu multe aranjamente florale pe suporturi de fier forjat şi în loc de căsuţa (unde se strânge darul mirilor ) să fie un cufăr vechi.Mi-ar place să aibă un spaţiu special amenajat pentru copii, unde se pot juca în voie fără să se plictisească sau să ne împiedicăm de ei pe ringul de dans…cum am păţit-o eu 😀
Şi încă ceva, aş mai oferi invitaţilor câte un mic suvenir , personalizat pentru fiecare în parte.Îşi vor aminti cu plăcere, momentele care le-au trăit alături de mine în cea mai importantă zi din viaţa mea.În continuare , v-am pregătit un videoclip în care vă prezint câteva imagini , câteva clipe fericite  din locaţia de basm Salon du Mariage Toujour L’Amour. Dacă vă hotărâţi să faceţi pasul cel mai important din viaţa voastră , treceţi-le pragul şi veţi avea parte de o nuntă de vis. 



(foto :galerie photo Salon du Mariage Toujours L’amour, music :Frank Sinatra )

Acest articol a fost creat special pentru proba numărul 3 din cadrul competiţiei Spring SuperBlog 2014.


Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...