Dietă cu Gerlinea- Ziua numărul 1

Vă spuneam anul trecut despre aceste produse care le-am testat, nu?Anul acesta am avut din nou nevoie de ajutor şi pentru că Gerlinea nu m-a dezamăgit, am hotărât să încerc şi în acest an o dietă de slabire fără să mă înfometez sau să renunţ la micile plăceri, cum ar fi ciocolata.Pentru că am o vârstă, am observat că procesul de slăbire nu mai are acelaşi randament.Chiar dacă în trecut am încercat să slăbesc cu ceaiuri sau alte minuni apărute, nu au avut efectul dorit şi eram un pic dezamăgită.
Am aflat despre produsele Gerlinea într-o campanie la care am participat cu mare drag, anul trecut şi de atunci mi-au făcut o impresie bună.La aproape un an de la acel proiect, am din nou ocazia să le folosesc, aşa că vă invit să parcurgem o dietă Gerlinea în şase zile.
V-am prezentat în trecut câteva idei de meniuri recomandate de Gerlinea, foarte interesante şi utile, care ajută să slăbeşti frumos şi să te bucuri în acelaşi timp de efectul acestei diete.Nu ne vom înfometa şi nici nu renunţăm la ciocolată. Ce ziceţi, vă place această idee? Timp de şase zile, vă voi prezenta ce am mâncat pe parcusul unei zile şi cu ce suplimente am înlocuit o masă, chiar două pe zi.Pentru început să vedem câte kilograme are doamna Aguritza, înainte să înceapă această dietă.
Credeţi-mă, eu mor când văd cântarul.În momentul de faţă am 58 de kilograme.Poate spuneţi că nu este mult, dar eu nu mă simt bine în pielea mea.Până la vară, am speranţa că voi ajunge undeva în jurul a 52 de kilograme, dar vom vedea pe parcurs.Cu ce m-am ospătat în prima zi de dietă?
Pentru că programul meu este foarte încărcat, prima zi de dietă am început-o cu o cafea măricică şi un pacheţel de biscuiţi Gerlinea cu lămâie şi vanilie. Sunt foarte delicioşi şi aromele de lămâie şi vanilie se combină perfect.
Descriere oficială:
„Gerlinea Biscuiti Lamaie – Vanilie 156g – Biscuiţi dietetici pentru controlul greutăţii, bogaţi în proteine, vitamine, Ca, Mg, Fe, cu conţinut glucidic redus -30% faţă de biscuiţii obişnuiţi. 20% din energie din proteine, ce permit conservarea masei musculare şi au un rol important în menţinerea senzaţiei de saţietate.”
La orele 11 am mâncat o grapefruit şi o portocală.
La prânz, un sote de legume cu peşte.Foarte uşor gătit, legumele au fost făcute în puţin ulei de măsline, iar peştele la cuptor.
Seara, am ajuns acasă foarte târziu şi pentru că nu am vrut să atac frigiderul, am hotărât să aleg un shake de ciocolată.Nu vă speriaţi, este un substitut de masă, perfect pentru dieta Gerlinea.Este o băutură foarte cremoasă, hipocalorică şi se prepară cu lapte degresat, cald sau rece. Conţinutul unui plic îl amestecăm cu 200ml de lapte într-un shake îl amestecăm bine şi apoi ne putem bucura de savoarea ciocolatei fără teama că ne vom îngrăşa.
„1masă=1plic+lapte=203kcal”
Este recomandat să bem foarte multe lichide pe zi şi să facem mişcare cel puţin 30 de minute.Cam aşa a decurs prima zi din dieta Gerlinea.Sper să rămâneţi alături de mine, v-a urma ziua a doua din această dietă.Sunt curioasă dacă aţi încercat aceste produse şi care sunt preferatele voastre.Vă pupicesc!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...