Glittio-Fashion de primăvară

V-am obişnuit de ceva vreme să vă prezint câteva modele de rochii , pe care aş dori să le port în această primăvară.Niciodată nu avem destule şi mai ales când se iveşte câte un eveniment important, ne apucă dorul de cumpărături şi nimic nu ne stă în cale.
Chiar dacă avem 20 de ani sau 40 de ani, simţim mereu nevoia să fim cochete indiferent de vârstă, nu?Am pregătit pentru voi câteva rochiţe superbe.Glittio.ro este un magazin online ce satisface orice dorinţă în materie de haine, mai ales pentru doamne şi domnişoarele care ştiu să se îmbrace elegant,cu bun gust şi la preţuri accesibile.
Haideţi să vedem ce am găsit pentru voi, dragele mele.
Chiar şi graviduţele vor să fie elegante,nu? O rochie Maternity Luciana este o alegere perfectă atunci când vrei să ieşi un pic în evidenţă.Face parte din brandul Torelle, un brand dedicat exclusiv mămicilor în devenire care doresc să fie în continuare elegante.

Cine spune că doar mămica trebuie să fie fashion?Colecţia mamă-fiică de la brandul Kortas
aduce multe zâmbete şi bucurie celor ce o poartă. Această drăgălaşă rochie Feba este disponibilă pentru mămici dar şi pentru prinţesele lor.
O ieşire cu prietenele la o cafea sau pur şi simplu la un eveniment obişnuit din viaţa ta? O rochie Enny este cea mai potrivită pentru orice ocazie. Cred că din tot magazinul Glittio favoritele mele fac parte din brandul Enny.Le poţi accesoriza cu uşurinţă şi cu siguranţă vei atrage privirile tuturor.
O mică plimbare în parc sau o invitaţie la o terasă? O superbă rochie verde te scoate din anonimat. Brandul Zapp are ţinute pline de inspiraţie ce pot fi accesorizate cu uşurinţă iar rochia Magnolia asigură o ţinută impecabilă, comodă.
O rochie Tami este alegerea perfectă când vine vorba de o întâlnire office sau o simplă ţinută pentru birou.Elegantă, stilată şi deosebit de comodă.Dacă vrei să ieşi din anonimat, poartă această rochie şi vei atrage toate privirile.
Cam acestea sunt rochiile alese din magazinul online Glittio şi sper ca alegerile mele să vă placă.Primăvara e pe sfârşite şi dacă nu v-aţi etalat frumuseţea în minunatele rochii, poate vă dau câteva idei pentru superba vară care se apropie.Şi nu vorbesc de rochii acum, ci de costume de baie. Glittio are pentru voi câteva modele minunate şi special pentru voi frumoasele mele doamne şi domnişoare am ales să vă prezint două modele deosebit de frumoase.
Creat special pentru femeile care vor să-şi îmbunătăţească aspectul fizic fără a recurge la chirurgia plastică(mai ales pentru proaspetele mămici), acest costum de baie modelator are numeroase beneficii.Este rezistent la clor, uscare rapidă, micromasaj şi remodelarea corpului datorită celor patru zone de acţiune :subţiază talia, susţine sânii, susţine şi ridică fesele şi aplatizează abdomenul.
Pentru zilele toride de la piscină, un costum de baie alb-negru marca Etna îţi oferă o ţinută elegantă şi senzuală. Foarte confortabil de purtat, cu un design creativ şi elegant, prezenţa ta la piscină sau pe plajă nu va trece neobservată.
Orice ai alege sunt sigură că vei arăta impecabil.Sper că v-au plăcut alegerile mele şi aştept părerile voastre în legătură cu acest subiect.
Glittio:Facem totul pentru ca shopping-ul online să devină o experienţă plăcută!
Sursă foto:www.glittio.ro

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...