Se poartă Asortie…

Este primăvară şi acest anotimp îl iubesc de când mă ştiu.Nu este nici prea cald,nici prea frig.Exact cum îmi place şi acets anotimp îmi dă libertatea de a-mi asorta vestimentaţia cum doresc, iar cel mai important lucru, pot să-mi etalez cu fast şi eleganţă, încălţămintea pe care o port zi de zi.
Am fost întrebată, dacă aş avea putere, ce culoare aş interzice să fie purtată.Nu cred că am ceva împotrivă la o culoare anume,depinde de fiecare persoană cum şi ce poartă.Depinde de personalitatea lui,de preferinţe şi de stilul de viaţă.
Iubesc pantofii,sandalele, iubesc culorile indiferent de anotimp.Mă joc cu ele.Încălţămintea îmi asortează ţinuta, mă completează, iar culoarea purtată spune multe despre mine.Dacă priveşti o persoană,uită-te ce culoare preferă să poarte.Vei afla multe despre ea, chiar dacă nu o cunoşti.Să luam nişte exemple generale?
Priveşte această sanda de damă,de culoare galbenă, cu barete din lac limone şi toc mediu gros.Cei care poartă această culoare sunt atraşi de provocări,nimic nu este prea greu de realizat, sunt încăpăţânaţi şi au o gândire pragmatică.
Pentru persoanele mai independente, o pereche de cizme de vară sunt potrivite, mai ales dacă sunt de culoare albastră.Sunt persoane chibzuite,foarte greu le capeţi încrederea dar nu sunt lipsite de sensibilitate.
Culoarea pasiunii,atrage atenţia fără prea multe eforturi şi devin cu uşurinţă dependenţi de unele lucruri.Pentru doamnele pasionate de această culoare,pentru o seară romantică le recomand această pereche de pantofi de damă, cu toc înalt,platformă ascunsă din piele întoarsă şi fundiţe la exterior.Eleganţă, stil şi energie este cuvântul care îmi vine în minte pentru o culoare puternică.
Primăvara este o explozie de culori, Asortie te ademeneşte cu aceaste sandale de culoare roz, din piele întoarsă şi talpă ortopedică.Persoanele care iubesc această culoare sunt distractive, sensibile, sociabile şi întotdeauna preocupatede felul cum arată.Se descurcă destul de bine în situaţii de criză şi pun mare preţ pe oamenii din jurul lor.
Culoarea verde pentru persoane comode, înţelegătoare şi pun mereu accentul pe confort.Pentru că sunt comozi din fire, această pereche de balerini sunt foarte potriviţi pentru această primăvară şi pentru confortul persoanei care îi poartă.
Culoarea mea preferată şi încălţămintea favorită în acest anotimp.O pereche de sandale din piele arancio, cu talpă ortopedică şi o floare ca accesoriu.Culoarea portocalie este destinată persoanelor prietenoase, iubitoare de natură şi dornice să experimenteze lucruri noi.Aş continua la nesfârşit cu exemplele şi totuşi, nu aş găsi o culoare pe care aş vrea să o înterzic.Relaţia dintre o persoană şi o culoare, nu are niciodată sens.Pentru a fi în centru atenţiei în această primăvară, combinaţi sau asortaţi culorile în cel mai îndrăzneţ mod posibil. Asortie te asortează în această primăvară şi îţi defineşte personalitatea.
Îndrăzneşte, încearcă!Se poartă Asortie!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...