Organic Baby- Produse testate

Bună, dragile mele cititoare.Din nou, vom vorbi despre ultimile produse testate din magazinul online OrganicBaby.În luna martie am mai testat un parfum solid care mi-a plăcut la nebunie şi anume Pacific Garden şi un odorizant de cameră cu aromă citrus-lemongrass.
Articolul cu cele două review-uri s-a bucurat de un real succes, aşa că astăzi v-am pregătit încă două păreri personale despre alte două produse.Pentru cei care nu ştiu încă, magazinul OrganicBaby sunt importatori şi distribuitori exclusivi pentru următoarele game de produse:
*NatraCare -igienă intimă naturală
*Jason – cosmetice organice
*Earth Friendly Products -detergenţi şi soluţii eco pentru casă şi menaj
*Beaming Baby -scutece eco de unică folosinţă
*Earth Friendly Baby – cosmetice organice bebeluşi
*Earth Friendly Kids – cosmetice organice copii
*Green People – cosmetice organice adulţi şi produse de styling ş.a.m.d
Misiunea celor de la OrganicBaby este să promoveze un mod de viaţă natural,oferind produse de înaltă calitate, organice, pentru frumuseţe şi sănătate.
În luna aprilie, am avut prilejul să testez :
Mai bine de trei săptămâni am testat această apă de gură Power Smile.Iniţial am fost destul de reticentă în privinţa ei, dar unele colege mi-ai spus că este deosebită şi nu voi avea motive să-mi pară rău. Până să încep testarea acestui produs, am folosit cam tot ce se găseşte pe piaţă şi pentru că majoritatea apelor de gură sunt foarte mentolate, până la Jason Power Smile nu mi-am găsit un favorit.
Produsul se găseşte în ambalaj de 473 ml ,costă doar 39 Ron şi pot să spun că îşi merită banii.Apa de gură Power Smile conţine trei elemente de albire fără abrazivi duri,nu conţine alcool, zahăr sau fluor.Am fost foarte mulţumită de acest produs mai ales că sunt fumătoare şi beau cafea zilnic, iar proprietăţile ei şi-au făcut treaba excelent.

Pentru rezultate  mai bune, puteţi folosi şi pasta de dinţi Jason Power Smile, un produs excelent, natural şi un lucru foarte important de menţionat: aceste produse nu au fost testate pe animale.

Al doilea produs testat în luna aprilie a fost un detergent lichid pentru rufe cu miros de magnolie.Un produs cu certificat Eco Label, are incorporat un balsam de rufe pe bază de cocos şi nu mai este nevoie să adăugăm balsam de rufe în maşina de spălat.Mi-a plăcut mirosul subtil de magnolie şi faptul că mi-a curăţat hainele delicat, fără să decoloreze cum fac alţi detergenţi şi este recomandat şi pentru spălarea hăinuţelor pentru bebeluşi.
PROPRIETĂŢI (descriere oficială) :
• PH neutru (7-8), foarte rar a cauzat iritaţii clienţilor cu pielea foarte sensibilă sau alergică
•Non-poluant, 100% biodegradabil, non-toxic, natural
•Surfectanţii pe bază de plante folosiţi, nu dăunează rufelor spălate, corpului său mediului înconjurător.
•Plăcut parfumat cu uleiuri esenţiale, pure şi naturale de lavandă
•Păstrează culoarea hainelor – hainele nu se decolorează la fel de uşor ca în cazul detergenţilor alcalini
Sticla de 1,5L este suficientă pentru circa 50 de spălări, este ideal pentru spălatul de mână sau maşina automată, perfect pentru orice tip de ţesătură şi poate fi folosit la orice temperatură. 
Voi aţi încercat aceste produse?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...