Eveniment Philips PerfectCare- Impresii şi concurs! ( CONCURS ÎNCHIS)

Săptămâna trecută vă anunţam că voi participa la un eveniment Philips PerfectCare, nu? Am ajuns la eveniment cu multe emoţii, mai ales că nu cunoşteam pe nimeni şi îmi era teamă că mă voi plictisi. Evenimentul a fost susţinut de revistele „The One” şi „Ce se întâmplă, doctore?„, iar invitată specială a fost Olivia Steer. Am ajuns mai devreme de ora stabilită, apoi pentru un timp, am discutat cu organizatorii despre desfăşurătorul evenimentului. Am uitat să precizez, eu am fost invitată în calitate de blogger oficial. 
M-am simţit importantă, iar în compania unei limonade delicioase, am aşteptat ca restul invitatelor să îşi facă simţită prezenţa. Printre invitate, am fost surprinsă plăcut să îmi revăd o veche cititoare a blogului, Nelyda. M-am bucurat din suflet şi pentru o bucată de vreme am discutat despre subiecte diferite.

Nu a durat mult până când localul s-a umplut de prichindei frumoşi, însoţiţi de mămicile lor. Deja mă gândeam la un haos total în legătură cu copilaşii, dar nu a fost aşa. Două domnişoare drăguţe au pregătit un spaţiu de joacă, special pentru ei, şi sincer, pe toată durata evenimentului copilaşii nu ne-au deranjat. Îndrumaţi cu blândeţe, micuţii au creat monstruleţi din hăinuţe şi la finalul evenimentului au fost lăudaţi pentru creativitatea lor.
Am cunoscut-o pe Olivia Steer. Nu am cuvinte să o descriu: frumoasă, cu un zâmbet ce îi luminează ochii şi cu o energie pozitivă pe care am simţit-o din plin. Atât de emoţionată am fost, încât uitasem speech-ul pe care îl pregătisem pentru ea, întrebările la care aşteptam un răspuns. La acest eveniment, tema iniţială a fost să descoperim într-un mediu plăcut, care sunt diferenţele dintre un fier de călcat obişnuit şi o staţie de călcat Philips.

Până să aflăm despre performanţele acestei staţii de călcat, Olivia Steer şi-a antrenat mămicile invitate, la discuţii deschise despre experienţele personale ale fiecăreia. Am vorbit despre dezvoltarea armonioasă a copiilor, hrana sănătoasă, cum dezobişnuieşti un copilaş de obiceiuri nepotrivite pentru vârsta lui sau cum îi tratăm în momentul când ei sunt bolnavi: cu medicamente sau „leacuri băbeşti”.
Fiecare mămică şi-a spus experienţa proprie, şi credeţi-mă, chiar dacă am copii mari, am aflat lucruri interesante.

După aceste discuţii interesante, Ana-Maria Runceanu reprezentant oficial a celor de la Philips la acest eveniment, ne-a prezentat cu lux de amănunte, diferenţa dintre un fier de călcat obişnuit şi o staţie de călcat marca Philips PerfectCare. Pentru cei care încă nu ştiu, staţiile de călcat Philips PerfectCare folosesc tehnologia Optimal Temp, iar cu ajutorul acesteia, poţi călca liniştită orice tip de material, şi dintr-o singură mişcare vei avea rufe perfect călcate. 

Staţiile de călcat Philips PerfectCare asigură combinaţia perfectă de abur şi temperatură pentru orice tip de material. Călcatul devine simplu şi uşor, pentru că tehnologia Optimal Temp îţi permite să calci hainele în orice ordine doreşti, fără să le mai sortezi sau să le citeşti etichetele. Aşa că, dacă ai acasă “monstruleţi” de haine adunate de la toată familia, în timpul săptămânii, care te aşteaptă să le calci, trebuie să ai la îndemână şi o staţie de călcat Philips PerfectCare.” 
Vorba multă, sărăcia omului! Oare această staţie de călcat este atât de performantă? 
Ce credeţi, dragi cititoare? Toate mămicile (inclusiv eu) au fost invitate să testeze o staţie de călcat Philips. Reprezentanţii Philips au fost pe baricade, au răspuns la toate întrebările din partea invitatelor şi ca experienţa să fie cât mai realistă, fiecare dintre noi am primit câte o eşarfă (destul de şifonată) şi cu zâmbetul pe buze, am încercat minunea. Pozele de mai jos, vorbesc de la sine. 
Am rămas surprinsă, nu mă aşteptam să mă impresioneze atât de mult. Poate Moş Crăciun sau Iepuraşul îmi va aduce şi mie o staţie de călcat. Deci, o pun pe lista cu dorinţe şi trecem mai departe cu alte impresii de la eveniment. 
După testarea staţiei de călcat Philips PerfectCare, s-a organizat un mic concurs pentru invitate, iar pe lângă premii ca jucării de pluş şi o periuţa de dinţi electrică Philips Sonicare for Kids etc , marele premiu a fost o staţie de călcat. Fericita câştigătoare este doamna din poza de mai jos, mândră de premiul ei care o va ajuta să doboare monstruleţii de haine.

Spre finalul evenimentului, Olivia Steer a răspuns la întrebările venite din partea mămicilor. Ne-a împărtăşit din experienţa ei ca mama, şi ne-a oferit câteva trucuri şi sfaturi în ceea ce priveşte alimentaţia raw-vegan. Sinceră să fiu, niciodată nu m-a impins curiozitatea să aflu mai multe în legătură cu acest stil de alimentaţie, dar pe viitor promit să mă documentez mai mult. Vă spuneam la începutul articolului despre monstruleţii de haine, creaţi de copilaşi. Şi-au prezentat creaţia cu o fericire în ochişori, iar Olivia a discutat cu ei. Erau atât de frumoşi, inocenţi şi mândri…

Evenimentul s-a încheiat spre seară, cu îmbrăţişări calde, poze şi amintiri frumoase, iar timpul petrecut acolo s-a scurs atât de repede, încât ne-am despărţit cu speranţa că ne vom revedea cu o altă ocazie. 
Mă gândeam, dacă tu ai testat această staţie de călcat şi dacă crezi că ea te va ajuta să calci mult mai uşor decât o făceai înainte…
Şi acum o mare surpriză pentru voi!! Dacă ai  participat la unul dintre evenimentele Philips PerfectCare, te invit să ne povesteşti despre experienţa ta şi despre monstruleţii tăi de haine de acasă. Sunt tare curioasă să aflu impresiile tale, iar dacă nu ai participat la unul dintre aceste evenimente, te-aş ruga să îmi povesteşti despre monstruleţii tăi de haine, cum te descurci cu ei, cât timp durează până îi „distrugi”, care este secretul tău ?
Îmi poţi trimite şi poze cu monstruleţii de haine pe adresa de email marya_aguritza@yahoo.com( cu mesajul Pt concurs Philips), iar eu le voi posta aici în articol.
Experienţa ta va fi aflată de toată lumea, iar una dintre voi va avea şansa să câştige o staţie de călcat Philips PerfectCare Viva GC7015/20
Durata concursului este de 3 săptamâni, iar câştigătoarea o vom afla prin tragere la sorţi. O regulă în plus, share acestui articol pe pagina voastră de facebook sau altă reţea de socializare. 
Sper să vă placă surpriza, de abia aştept să vă citesc impresiile voastre şi nu uitaţi să trimiteţi o poză cu monstruleţul de haine creat de voi. 

UPDATE : Multe dintre voi aţi înţeles că numai cele care au participat la eveniment au dreptul de participare la acest concurs. Dragele mele, nu este adevărat! Fiecare dintre voi puteţi să îmi povestiţi experienţa voastră în lupta cu monstruleţii de haine. Chiar am specificat acest lucru în articol. Sper că nu mai sunt neînţelegeri, aştept cu drag să citesc experienţele vostre!

DURATA CONCURSULUI : 22 SEPTEMBRIE- 12 OCTOMBRIE 2014

UPDATE : CÂŞTIGĂTOAREA A FOST ANUNŢATĂ ÎN ACEST ARTICOL

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...