Leapşa: Care este ultimul film văzut?

Am primit provocarea de la Aniela Deby, şi pentru că a trecut ceva timp de la nominalizare, nu rămâne decât să mă conformez, nu? Ultimul film văzut de mine, a fost Transcendence
Chiar dacă gurile rele şi marii critici spun că este un alt fiasco în cariera lui Johnny Deep, mie personal mi-a plăcut. Am urmărit cu sufletul la gură toată acţiunea filmului, destul de complex şi plin de acţiune. 
Filmul este o producţie chinezo-americană, iar în distribuţia filmului îi găsim pe Johnny Deep, Rebeca Hall, Morgan Freeman şi mulţi alţii. Baza filmului, destul de interesantă, începe cu ideea „ce-ar fi dacă…” şi pe tot parcursul filmului, se prezintă legătura dintre om şi tehnologia avansată.
În acest film, Johnny Deep joacă rolul unui cercetător şi om de ştiinţă, obsedat să creeze o maşinărie cu emoţii. Într-un fel, acest film te duce cu gândul că tehnologia poate fi periculoasă, iar dacă inteligenţa artificială o va întrece pe cea umană, pe viitor, mulţi nu o văd ca pe un lucru bun.
Nu vă dau mai multe detalii despre film(nu are nici un farmec dacă vă spun eu totul), vă invit să îl vizionaţi şi să-mi spuneţi părerea voastră. Dau leapşa mai departe următoarelor colege de breaslă: Alina Gheorghe, Dana Florentina Ungureanu şi Ana Naghi, cu rugămintea să precizaţi de unde aţi preluat provocarea.
Vă pup!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...