BabyPlus- Pentru mămici inventive

Când eşti mămică, totul este minunat şi încă din prima clipă când îţi priveşti copilaşul, simţi nevoia să îl ocroteşti şi să-i oferi ce-i mai bun pe lume. Un rol important în creşterea şi dezvoltarea armonioasă a unui copil îl are alăptatul la sân. Laptele matern conţine o cantitate exactă de nutrienţi, deosebit de importanţi în alimentaţia unui nou-născut, iar anticorpii din laptele matern vor ajuta bebeluşul să fie protejat de infecţii încă din primele luni de viaţă.
Contactul din timpul alăptării, favorizează crearea unui legături emoţionale solide dintre mamă şi copil, iar benefiicile sunt vizibile. Eu am avut noroc să pot alăpta copii pe cale naturală până la vârsta de 1 an de zile, dar sunt mămici care aleg să se întoarcă la servici mult mai devreme. Nu le condamn, fiecare are dreptul să decidă care sunt priorităţile, nu?
Am cunoscut mămici care, deşi au ales să se întoarcă la job imediat după naşterea bebeluşului, nu şi-au dorit să elimine laptele matern din alimentaţia copilului. Ce au făcut şi cum au procedat?
Au apelat la la kit-uri de alăptare sau pe înţelesul tuturor, la pompe de sân pentru mămici. Un mod inedit şi accesibil, cu ajutorul căruia îi poţi oferi bebeluşului toate beneficiile laptelui matern, chiar şi atunci când nu eşti lângă el. 
Tot ce aveţi nevoie pentru a-i asigura copilului beneficiile laptelui matern îl găsiţi în kit-ul de alăptare Closer to Nature. Conţine tot ce aveţi nevoie pentru perioada de alăptare – de la colectarea laptelui matern şi depozitarea acestuia rapid şi convenabil la hrănirea copilului cu biberoanele Closer to Nature, special create pentru a face trecerea uşoară de la hrănirea la sân la cea cu biberonul.
Cu ajutorul acestuia nu vei priva bebeluşul de benefiicile laptelui matern, iar tu vei fi mulţumită cu un copilaş sănătos. Este un lucru important de reţinut, dacă ai ales să aduci pe lume un copil, este responsabilitatea ta să îl creşti sănătos şi să-i oferi tot ce are nevoie. Multe mămici tinere nu vor să-şi alăpteze bebeluşii pentru că nu vor să-şi distrugă frumuseţea sânilor, ceea ce mi-se pare o mare prostie. Este mai importantă frumuseţea trupului tău sau creşterea armonioasă a bebeluşului? Voi ce credeţi? 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...