Cu Farmec pe obrăjori…

Mare grozăvie de când au apărut cosmeticele, vă jur! Vă mai aduceţi aminte de poveţele bunicii, mătuşii, vecinei de la parter sau de la cea care vindea zarzavaturi în piaţă? Mai un morcov ras, o felie de castravete, infuzie de muşetel, iaurt degresat şi alte minuni extravagante că mi-se zbârceşte ridează pielea numai când aud de ele, câte dintre aceste minuni le-aţi încercat? Eu recunosc, a fost o perioadă când consideram că dacă toată lumea foloseşte şi este în trend, eu de ce nu? Adică, ce contează că nu este cazul pentru o anumită mască sau dacă crema X este pentru 35+? Când eşti tânăr ai tendinţa să foloseşti prea multe produse cosmetice fără să le citeşti indicaţiile, fără să consulţi un specialist să îţi spună clar ce ai nevoie şi de ce să nu recunoaştem, dacă jumătate din femeile universului ar folosi produse dermatocosmetice în mod corect, exact pentru necesităţile tenului lor, nu ar mai exista atâtea probleme. 
Eu sunt o româncă cu farmec în vârstă de 38 de ani…neîmpliniţi, dar nu contează. Ca orice fetişcană, în adolescenţa mea fermecător de rebelă, m-am confruntat cu o singură problemă : coşurile. Dar e normal, draga mea (asta veţi spune voi). Pubertate, hormoni zglobii…ştii ceva? Mai dă-o-n farmec de pubertate! Voi ştiţi câtă dramă se construieşte în jurul un simplu coş de pe frunte, barbă ş.a.m.d ? Cu ce le rezolvam pe vremea aia? Abur de plante, aspirină pisată sau alte leacuri băbeşti…fără farmec.

Fără farmec a fost tenul meu până l-am găsit pe Gerovital Doctor în Frumuseţe. El a fost salvarea mea, ajutor de nădejde, prieten drag cu necesităţile tenului meu. Dacă în tinereţe sufeream de apariţia  unor coşuri „gigant”, acum  problema este alta şi anume tenul deshidratat. Cu toate că vârsta nu a pus stăpânire pe tenul meu ( cratere, riduri, depigmentarea pielii), uneori uit cât de important este să ai grijă de organismul tău şi că strălucirea tenului vine din interior, iar alimentaţia şi hidratarea organismului este nesesară. Deshidratarea tenului poate fi cauza multor factori, dar dacă avem la îndemână soluţii şi remedii pentru prevenirea acestor modificări nedorite, de ce nu le folosim? De ce nu căutăm să rezolvăm problemele? Parcă vă aud „aaaa, păi cine mă place, mă iubeşte şi aşa”, nu?
Eu nu am stat pe gânduri şi am cerut „sfatul” doctorului în frumuseţe. De la el am aflat că a apărut prima gamă anti-age din lume şi de  noua linie de produse dermatocosmetice Gerovital H3 DERMA+. Cum? Încă nu aţi auzit de ele? Vă spun eu, Farmec este atent cu nevoile româncelor cu farmec  şi vă garantez că veți regăsi în această gamă, produse pentru tenul deshidratat și uscat, pentru cel gras și acneic, dar și pentru tenurile ridate, lipsite de fermitate sau cele sensibile. Am găsit pentru mine produsele de care am nevoie : crema activ hidratantă 24h, cremă-mască calmantă şi regenerantă, fluid de curăţare şi demachiere fată şi ochi.  Preferata mea este crema activ hidratantă, produsul este pe măsura necesităţii tenului meu deshidratat, iar crema a fost special creată să refacă bariera hidrolipidică şi să compenseze deficitul de hidratare, stimulând capacitatea celulelor de a reţine apa. Un produs excelent, o hidratare imediată, de lungă durată , hipoalergenic, fără parabeni şi trebuie să menţionez că poate fi utilizat de româncele cu farmec 20+ . Crema activ hidratantă o folosesc dimineaţa şi seara pe faţă, gât şi decolteu, dar nu uit să-mi curăţ tenul de impurităţi cu fluidul de curăţare şi demachiere. Minunat, nu? Produsele Farmec nu m-au dezamăgit niciodată, iar noua gamă de produse dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ Prof. Dr. Ana Aslan mi-a confirmat aşteptările, redând tenului meu, farmecul şi frumuseţea din tinereţe. Nu mă credeţi?
Tulai Doamne, gaiţe cu farmec în cioc! Făcând abstracţie de calitatea pozei, se poate observa un ten hidratat şi fermecător în toţi pixelii fotografiei. Hai potoliţi-vă, e feciorul meu cel mare, mândru că mumă-sa are farmec pe obrăjori.  Crescut în puf şi dragoste farmec, Răducu cunoaşte deja care sunt produsele dematocosmetice ce-i sunt de folosinţă drăguţei cu care-şi duce farmecul traiul de vreun an de zile. Se simte un pic discriminat, deoarece pentru vârsta lui încă nu există o cremă antirid…bine,  există crema antirid Gerovital H3 Men, dar e pentru bărbaţii 25+. Până aşteaptă el să-i apară primele riduri (vreo 5-6 ani) l-am invitat să urmărescă pagina de Facebook a celor de la Farmec, iar eu voi continua hidratarea tenului cu produsele din noua gamă Gerovital H3 Derma+.  Sunt tare curioasă, voi cu ce probleme ale tenului vă confruntaţi, dacă aţi încercat noile produse şi ce beneficii aţi observat după utilizarea lor. 
Poftim? Ce tot spui? Am un coş? Undeeee? Farmec, am nevoie de  Gerovital Doctor…în frumuseţe!
Acest articol participă la proba nr#14 din cadrul competiţiei SuperBlog 2014.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...