Philips Perfect Care – Coşmarul monstruleţilor de haine

În luna septembrie am fost invitată să particip la un eveniment deosebit de interesant, unde invitată specială a fost Olivia Steer şi o mulţime de mămici şi copilaşi veseli. Impresiile legate de după eveniment le-aţi citit aici şi dacă deja aţi uitat, vă aduc aminte că evenimentele Philips PerfectCare au avut loc în multe oraşe din România: Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Cluj. Motivul acestei „caravane” a fost lansarea oficială a noilor staţii de călcat din gama Philips PerfectCare

Participând la evenimentul de lansare şi promovare a staţiilor de călcat Philips PerfectCare, am avut ocazia să le testez şi eu. M-am minunat de ceea ce fac, am pus o grămadă de întrebări despre utilizarea lor, la un moment dat mă gândeam că reprezentatul oficial Philips se va plictisi de avalanşa întrebărilor, dar nu a fost aşa. Extrem de amabil mi-a explicat funcţiile principale ale acestui aparat, apoi care sunt diferenţele dintre un fier de călcat obişnuit şi o staţie de călcat Philips PerfectCare. Am rămas surprinsă să descopăr cât de uşor poţi călca o cămaşă sau o eşarfă extrem de şifonată. 

Nu îţi place să calci? Este obositor şi pierzi o grămadă de timp? Ce ai zice dacă staţiile de călcat Philips PerfectCare te vor ajuta să-ţi scurtezi timpul alocat călcării rufelor? Doamnele şi domnişoarele ştiu foarte bine ce înseamnă să te apuci să calci monstruleţi de haine giganţi cu un fier de călcat obişnuit, aşa este? Până se încinge, până îi reglezi temperatura, până…şi lista poate continua la nesfârşit. Să nu mai punem la socoteală teancul rufelor pe care le-ai ars de-a lungul timpului, îţi aminteşti?

Vestea bună este că noua staţie de călcat Philips PerfectCare a fost creată special pentru utilizarea ei de zi cu zi, fără bătăi de cap şi fără grija că îţi vei arde hainele. Indiferent de materialul hainelor, acestea vor fi călcate 100% impecabil şi poţi răsufla uşurată, poţi călca articolele vestimentare unele după altele, în orice ordine doreşti, fără să reglezi temperatura, fără să le mai sortezi sau să le citeşti etichetele sofisticate, pentru că aceste staţii nu au nevoie de reglaje de temperatură sau alte setari. Au o temperatura optimă, potrivită pentru orice fel de material şi o putere mare a aburului. Sunt echipate cu un rezervor de apă cu o capacitate de 1,7 litri pentru o călcare constantă de două ore. 
Caracteristicile oficiale ale produsului :
– testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor
– 100% uşor de utilizat, fără reglaje necesare
– rezervor mare de apă pentru volume mari de haine fără reumplere
– 100% sigur pe toate articolele care pot fi călcate
– sistem de detartrare cu memento pentru detartrare cu LED şi avertizare sonoră
– Tehnologia OptimalTEMP: combinaţia perfectă de abur şi temperatură
– 100% eficient, călcat de 2 ori mai rapid

Părerea mea sinceră despre staţiile de călcat Philips PerfectCare? Cred că v-aţi dat seama, este un must-have în casele tututor doamnelor şi domnişoarelor. O ador în primul rând pentru că îmi redă înapoi o parte din timpul petrecut în lupta cu monstruleţii de haine şi-mi canalizez energia în a petrece mai mult timp cu familia, cu copilaşii mei dragi. Călcatul monstruleţilor de haine a devenit o plăcere, o joacă de copii şi am scăpat de griji. Tu ce părere ai despre staţiile de călcat Philips PerfectCare, draga mea? 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...