Ţinuta de mireasă completă cu Carla Brillanti…

Momentul în care devii pentru prima dată mireasă este deosebit de important pentru orice femeie, iar dacă v-aţi ales deja rochia, tematica nunţii ş.a.m.d te-ai gândit ce bijuterii vei purta? Bijuteriile sunt alese în funcţie de detaliile rochiei de mireasă, de culoarea rochiei sau de coafura pe care o vei purta. Eu recomand o atenţie deosebită atunci când alegi bijuteriile care îţi vor completa ţinuta mai ales că vei fi în centrul atenţiei şi este obligatoriu să arăţi perfect din toate punctele de vedere. Pentru că iubesc bijuteriile vin în ajutorul vostru cu câteva sfaturi şi mai ales, să vă fac cunoştinţă cu compania Carla Brillanti
Cine sunt ei? Povestea lor autentică începe în anul 2002 când Eniko şi Cristian Drimba s-au hotărât să înfiinţeze o manufactură de bijuterii fantezie, botezând compania după numele fiicei lor Carla, născută la începutul acelui an. Au avut curaj, răbdare, perseverenţă şi dragoste pentru bijuteriile create de ei şi s-au făcut imediat remarcaţi pentru eleganţa, strălucirea şi finisarea de cea mai bună calitate a bijuteriilor realizate cu cristale SWAROVSKI® . Fabricate prin metode tradiţionale, lucrate manual, cu un design unic, Carla Brillianti  oferă bijuterii cu cristale swarovski autentice într-o gamă variată pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele. La orice achiziţie de pe site-ul oficial, fiecare bijuterie ajunge în mâinile tale într-un ambalaj special, iar dacă vrei să-i faci o bucurie unei persoane dragi oferindu-i un cadou unic, echipa Carla Brillianti se va ocupa cu profesionalism să împacheteze cu grijă bijuteria aleasă, în mod gratuit. Un atu foarte important îl găsim în cei doi ani de garanţie oferiţi la fiecare bijuterie realizată sub brand-ul Carla Brillianti. 
Revenind la tematica acestui articol, am descoperit o gamă completă de bijuterii cu cristale SWAROVSKI®  pentru mirese. Am aflat o chestie foarte interesantă, dacă în ziua nunţii porţi cristale SWAROVSKI® atragi energia pozitivă. Trebuie să ţinem cont de câteva detalii când alegem bijuteriile, acestea vor evidenţia rochia de mireasă şi mai ales, vor scoate în evidenţă  trăsăturile frumoase a celei care le va purta. Dacă rochia de mireasă este simplă în detalii, vom purta bijuterii masive care vor scoate în evidenţă eleganţa şi personalitatea miresei. Pentru o rochie de mireasă fără bretele, recomand un colier opulent, cu un design special, realizat manual cu cristale SWAROVSKI®  de diferite forme sau mărimi, ca acesta din imaginea de mai jos.
Eu sunt adepta perlelor şi pentru a nu da greş nici cu tematica nunţii sau în combinaţia cu rochia ta de mireasă, îţi recomand cu căldură un colier din perle  SWAROVSKI®. Rochia albă de mireasă asortată cu acest superb colier din perle este alegerea cea mai potrivită, vei fi admirată pentru eleganţă, bun gust şi chiar vei fi invidiată, draga mea. De cele mai multe ori, din cauza decolteului se renunţă la purtarea unui colier. Poţi să străluceşti cu o simplă pereche de cercei, în funcţie de coafura pe care o alegi. Dacă optezi pentru un coc elegant, cerceii nu trebuie să iasă în evidenţă. Alege o pereche de cercei cu perle mici, iar dacă părul nu este prins, ci doar lăsat pe spate, optează pentru cercei lungi, finuţi sau în formă de candelabru. 
Cerceii candelabru marca Carla Brillianti sunt realizaţi manual cu cristale Swarovski şi scot în evidenţă trăsăturile feţei. 
Eşti o mireasă tradiţională, modernă? Sau o mică prinţesă din poveşti? Carla Brillianti te ajută să îţi îndeplineşti visul din copilărie. Pentru o mireasă-prinţesă alegem o diademă elegantă realizată cu cristale SWAROVSKI®. Piesa de rezistenţă din aceast accesoriu marca Carla Brillianti este cristalul perfect şlefuit, aflat în centrul diademei. 
Oricare ar fi alegerile tale, nu uita că seturile de bijuterii pentru mirese Carla Brillianti vor atrage atenţia din prima clipă, vei străluci asemeni unui cristal SWAROVSKI®, iar tu vei fi cea mai fericită mireasă, cea mai elegantă. 
Alege eleganţa dintr-o bijuterie cu cristale SWAROVSKI® autentice, alege Carla Brillianti! 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...