Crăciun Fericit cu BabyTrend…

Nu mai este mult până când vom împodobi bradul şi pentru că ţin la tradiţie, prefer să o fac în noaptea de Ajun. Îmi aduce aminte de copilărie, de bucuria din ochi atunci când primeam o jucărie nouă, de inocenţa unui surâs de copil. Fie că era o jucărie de pluş, o păpuşă sau un simplu joc educativ potrivit pentru vârsta mea, mereu am fost bucuroasă de ceea ce primeam. Fiind patru fraţi la părinţi, vremuri grele şi bani puţini, cadourile noastre nu erau întotdeauna ce ne doream. Ne era ciudă şi plesneam de invidie când ajungeam la şcoală şi îi auzeam pe colegii mei lăudându-se cu cine ştie ce minuni aduse de prin ţări străine. 
Acum lucrurile stau diferit. Anii au trecut, mi-am întemeiat o familie şi sunt o mămică fericită a doi băieţi frumoşi. Deşi sunt destul de măricei ca vârstă, nimic nu mă împiedică să-mi clătesc ochii prin rafturile virtuale a unui magazin online special creat copii unde poţi găsi o gamă variată de jucării şi jocuri specifice oricărei vârste. Încă de la cele mai fragede vârste copii sunt foarte activi şi dornici să exploreze mediul în care se află. Chiar dacă copilaşul are doar 7-8 luni, BabyTrend este pregătit să îi ofere acestuia cadouri minunate oferite cu dragoste de părinţii acestuia. Dacă sunteţi în impas şi nu doriţi să daţi greş atunci când căutaţi ceva potrivit unui bebeluş, puteţi accesa categoria de balansoare şi leagăne unde cu siguranţă veţi găsi cadoul perfect. 
Comfort&Harmony –Penelope Petals este un leagăn portabil, dispune de o bară cu două jucării de pluş şi şase melodii cu volum reglabil şi oprire automată. Un cadou ideal pentru nepoţica mea Maria, o oază de bucurie pentru toţi bebeluşii cu vârstele cuprinse între 0-12 luni. 
Pentru Miruna am ales un cadou special. Visează să devină o pictoriţă celebră şi pentru că are o imaginaţie bogată şi creativă, setul Window Art Glitter este cel mai perfect pentru vârsta ei. Setul este recomandat atât pentru fetiţe dar şi pentru băieţei talentaţi, cu vârsta cuprinsă între 3-6 ani. Pachetul include modele, opt borcănele cu vopsele în culori diferite : alb, roşu, mov, negru etc. 
Un alt cadou de Crăciun l-am pregătit pentru o viitoare mămică, deosebit de preocupată pentru sănătatea bebeluşului ei. Va veni pe lume peste 3 săptămâni şi îmi doresc să fiu prima persoană (înafară de viitori lui părinţi) care oferă un cadou atât de special. Nu am căutat în categoria jucăriilor pentru bebeluşi ci în cea cu aparate aerosoli. Aparatul Aerosoli JIH50 este ideal pentru copii şi a fost special creat pentru tratarea căilor respiratorii superioare şi inferioare. Este dezinfectabil, practic şi silenţios, dotat cu accesorii variate, piesă bucală, mască pentru copii dar şi pentru adulţi. Credeţi că se va bucura viitoarea mămică de cadoul meu? 
Indiferent de vârsta copilaşului, BabyTrend.ro îţi va uşura drumul în căutarea cadoului perfect pentru un Crăciun de poveste. Surprinde bucuria din ochii copilului tău cu jucării potrivite vârstei lor, iar tu vei fi un părinte fericit. Ce se potriveşte copilului tău?Jucării din lemn, trenuleţe şi accesorii, maşinuţe şi avioane sau jucării bebe educative? În sacul moşului de la BabyTrend este şi cadoul copilului tău. L-ai găsit? 
BabyTrend vă urează sărbători de poveste!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...