Gala de premiere SuperBlog 2014 – „Revelionul bloggărilor” (partea 1)

Gata! S-a terminat coşmarul competiţia SuperBlog 2014. Două luni, douăzeci şi patru de probe într-un maraton blogosferic ce părea că nu are final…cel puţin aşa am crezut pe la jumătatea competiţiei. Mi-am stors creierii, m-am enervat, am plâns, „m-am dat cu capul de birou” şi iar am plâns. Recunosc sunt o plângăcioasă incurabilă şi mă oftic maxim când ştiu că pot mai mult şi de cele mai multe ori dau cu bâta-n baltă fără să vreau. Au existat momente când am vrut să renunţ. Prietenii şi camarazii din blogosferă ştiu acest lucru (se ştiu ei) şi vreau să le mulţumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, pentru încurajări şi pentru faptul că au avut încredere în mine atunci când eu am clacat. Susţinerea lor m-a făcut să merg mai departe şi să-mi depăşesc limitele într-o competiţie grea. Nu este uşor să concurezi cu cei mai buni şi de fiecare dată am avut multe de învăţat de la cei cu experienţă. 
Una peste alta, evoluţia mea din această ediţie a fost una destul de bună comparativ cu ediţia din 2013. Anul trecut m-am clasat pe locul 23, iar în acest an, după multe eforturi am reuşit performanţa să ajung pe locul 5. Cineva îmi spunea că a rămas plăcut impresionat de evoluţia mea din acest an. Mă bucur să aud acest lucru din partea lor, m-am simţit mândră şi sper să pot evolua în continuare, să arăt că pot mai mult. După atâtea probe şi deadline-uri a urmat gala de premiere SuperBlog 2014. Bloggeri din toate colţurile ţării şi-au dat întâlnire la Vila Alpin din Straja. Un loc minunat unde am petrecut momente unice alături de prieteni vechi şi am creat legături noi cu cei pe care nu îi cunoşteam. Drumul spre Straja a început din gara Constanţa alături de Bianca Bizîiac alias Pinky şi Andra Buruiană care a devenit majoră chiar în ziua plecării spre Straja. 
Călătoria a fost frumoasă, am bârfit, am râs, am „croşetat” reclamaţii la adresa CFR-ului, ne-am delectat cu bomboane de ciocolată şi mi-am rănit inocenţa urechilor cu hituri maneliste. Orele au trecut şi într-un final am ajuns la Craiova unde s-au urcat trupa de şoc. 
Tineri, nebuni de legat şi cu o energie molipsitoare : Ianolia Marina, Mihnea Socol, Loredana Vlăescu şi Andrei Răduică. I-am îndrăgit din prima clipă şi am avut impresia că ne ştim de o viaţă. Am râs, am glumit, ne-am povestit off-urile din timpul competiţiei, am leşinat de căldură…dar ce mai contează că am stat într-o „saună” când eram înconjurată de oameni frumoşi şi veseli? Am ajuns în Petroşani sâmbătă dimineaţă pe la orele 6. În gară am băut rapid un capucinno şi în final ne-am întreptat paşii către un microbuz care ne-a dus până în Lupeni. De acolo, Albert Budică ne-a aşteptat pe toţi şi cu ajutorul lui am ajuns teferi la destinaţie (mulţumesc Albert). Daniel Botea a simţit că vin „nebunii” şi rapid a imortalizat venirea noastră de la balconul camerei lui. 
Pe Daniel îl cunoşteam din ediţiile anterioare, ne-am îmbrăţişat de bună revedere şi la scurt timp am avut ocazia să îl cunosc pe inegalabilul, mega amuzantul Dan Pavel alias Capra. 
Un om vesel, distractiv, cu poftă de viaţă şi un extraordinar dansator. După 3 ore de somn, au început să sosească ceilalţi bloggări. L-am revăzut cu drag pe domnul Christian Hertzug, un om deosebit de cald, m-au impresionat cuvintele dumnealui la adresa mea şi chiar dacă nu am vorbit aşa de mult, ţin să îi mulţumesc pentru aprecieri şi promit că data viitoare voi fi mai vorbăreaţă. Am cunoscut-o pe Silvia Iordache, o femeie de nota 20, distractivă şi deosebit de frumoasă. Îmi pare rău că nu am făcut poze cu ea. 
În ordinea de pe tricouri, mi-a făcut plăcere să îi revăd sau să-i cunosc după caz pe draga mea prietenă Alina Gheorghe – o femeie frumoasă cu suflet cald, amuzantă, plină de viaţă  
Cristina Popescu şi partenerul ei Geo – un cuplu minunat, le doresc viaţă lungă şi multă sănătate
Mirela Surghie – energie şi frumuseţe 100% 
Albert Budică – un adevărat gentilmen
Eugen Demeterca – ne-ai zăpăcit cu ochişorii tăi, domnule 🙂 
Mihnea Socol – un zăpăcit, foarte sociabil, ne-am delectat cu energia lui de pe ringul de dans
Aniela Deby – frumuşică, sociabilă, foarte vorbăreaţă (mă bucur că ne-am cunoscut face to face, draga mea)
Nina Doncea – delicată ca o floricică
Claudia Pătraşcu- nu ştiu cum de ne-ai suportat două luni de zile, draga mea, te felicit din tot sufletul şi mulţumesc pentru tot ce faci pentru noi
Daniela Bojincă– un pitic haios, inocent, vorbăreţ
Ianolia Marina – o zăpăcită, glumeaţă, sociabilă, m-a cucerit din prima clipă
Emil Călinescu– m-a uimit să descopăr un om minunat în spatele măştii afişate în online
Daniel Botea – haios, plin de energie, un extraordinar dansator (m-a ameţit şi pe mine la câteva dansuri)
Madalina Iancu– creţulină frumuşică foc, veselă
Raluca Filimon – energie şi tinereţe 
Eliza Penciu – party like a rock star
Nicusor Adrian Rotaru– sociabil, un pic timid
Rudia Sparks– o doamnă frumoasă, veselă şi cu nişte ochi superbi
Cristina Lincu – frumoasă, sociabilă şi câştigătoarea ediţiei SuperBlog 2014, felicitări draga mea
Diana Gavrilă, Gabriela Tudose şi pentru că stau un pic prost la categoria „memorie” vă rog din suflet să mă iertaţi că nu v-am pomenit pe toţi în acest articol. Gala SuperBlog a început pe la orele 17, fiecare participant a fost apreciat şi aplaudat pentru performanţele lui şi pentru că am avut emoţii cât carul în momentul când am fost chemată în faţa marii adunări blogosferice, am uitat să vă felicit pe toţi. Sunteţi cei mai buni şi vă mulţumesc că existaţi! Preţ de câteva ore bune am uitat de stresul competiţiei, de „rivalitatea” între concureţi şi, aşa cum era de aşteptat, după festivitatea de premiere s-a încins o petrecere de zile mari. 
Despre „picanteriile” din cadrul petrecerii vă voi povesti mai pe larg în următorul articol…

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...