Lenjerii Outlet şi dragoste cu năbădai…

– Ce faci, draga mea?
– Bună, Camelia. Ce să fac, fătucă dragă…supărată foc. Doar ce-am terminat de vorbit cu soacra mea, m-a înnebunit de cap nu alta. Îmi vine să o strâng de gât, nu o mai suport cum se miorlăie.
– Da ce a mai  păţit, dragă? I-au murit lăudătorii? Hai, nu mai sta bosumflată şi spune-mi cu ce ţi-a împuiat capul.
– Cică are probleme în dragoste. E la cuţite cu socrul meu…vai steaua lor, fată. A apucat-o dragostea la 50 de ani şi moşu’ nu dă nici un semn că ar avea chef de nebunii.
– Serios? Păi şi ce vrea fată de la tine? Nu-mi spune că…
– Eşti nebună? Nu te mai gândi la prostii, doamne la ce te duce capul?
– Voiam să zic…îşi caută amant?
– Tulai doamne, zăludă mai eşti femeie. Nici vorbă de asta, vrea doar să ştie mici trucuri să-l „învie”  pe moşneag. Vrea seri romantice, lumânări parfumate, lenjerii de pat cu dantelă sau ceva special pentru aceaste ocazii…rare din viaţa lor.
– Hai că m-ai făcut să râd, draga mea. Şi nu o duce capul să pregătească ea chestiile astea? Are nevoie de ajutorul tău? Pentru ce mai exact?
– Vrea să-i aleg eu lenjeria de pat. M-a aburit la cap că-s mai sofisticată, că am alegeri bune în materie de lenjerii ş.a.m.d. Ce mă fac? Nu am timp şi nici chef să alerg prin magazine de nebună să-i găsesc ceva potrivit.
– Dar cine te pune, draga mea? Vrei să-ţi toceşti tocurile? Mai bine deschide laptop-ul ăla, hai fuguţa. Hai pe lenjeriioutlet, sigur le găsim ceva pentru o noapte fierbinte. Au tot felul de promoţii şi în această perioadă, dacă vei cumpăra până pe 12 februarie ai şansa să câştigi un pandativ de aur 14k. Le cumperi amorezilor o lenjerie şi tu te poţi alege cu o bijuterie superbă. Ce zici de modelul acesta?
– Arată bine, draga mea. Parcă mi-aş dori şi eu una. 
– Şi cine te opreşte? În plus, dacă cumperi o lenjerie până pe 12 februarie primeşti încă una în plus. Uite şi acest model este drăguţ, acum depinde de tine. Tu hotărăşti ce este mai potrivit pentru amorezii tăi, le-ar sta bine în lenjeriile astea? 
– Ptiuuuuu, pleacă de aici. Nu vreau să-mi imaginez „scena romantică”, clar? E destul că am fost nevoită să o ascult, să-i plâng de milă. Auzi, eu mă duc până la ea. Îi arăt modelele şi să aleagă singurică. 
– Hai du-te, fătucă dragă. Să mă ţii la curent cu „marea dragoste la 50+”, da? Hai nu mai face mofturi, sunt şi eu curioasă…cine ştie ce vremuri vom apuca, nu? Poate din „experienţa” altora învăţăm şi noi…

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...