Momente de răsfăţ la Dolce Salon-Spa…

Aromă de cafea proaspătă, zâmbete prietenoase şi îmbrăţişări calde. Aşa te întâmpină de fiecare dată când le treci pragul salonului, cei din echipa Dolce sunt deosebiţi şi nu spun asta doar să-i ridic în slavi sau pentru că am ceva de câştigat dacă-i vorbesc numai de bine. Oricât de greu ar fi de crezut, timpul petrecut alături de ei este o adevărată plăcere şi relaxare. Nimic nu este fals, nici măcar zâmbetele. Joia trecută am trecut pragul salonului pentru un tratament facial. Cât timp ne-am relaxat în faţa unei delicioase cafele, am întrebat-o pe Cristina esteticiana salonului : 

„Ce îmi vei face?”

Mi-a zâmbit ca o copilă şi m-a îndemnat să am răbdare. Credeţi-mă că după 5 cafele plus cea de la salon, răbdarea nu era pe lista priorităţilor din acea zi. Am fost invitată să mă asez cuminţică pe patul din camera de cosmetică şi imediat a început „nebunia”. Dacă nu eram extrem de agitată din cauza cafelei, probabil în cel mai scurt timp adormeam ca un prunc. Tratamentul facial pe care l-am „suportat” în acea zi a fost pentru curăţarea profundă, tonifierea şi hidratarea tenului. Drept să vă spun, am cam uitat paşii pe care Cristina i-a făcut dar partea care mi-a plăcut cel mai mult a fost un masaj regesc în arome de portocale şi migdale. Punctul culminant al acestui răsfăţ a fost masca de ciocolată folosită la final. Am rămas plăcut surprinsă de Cristina, cât timp am fost pe mâinile ei delicate mi-a dat câteva sfaturi în ceea ce priveşte îngrijirea tenului meu, acasă. Nu multe cosmeticiene fac asta şi am apreciat gestul. În funcţie de necesităţile fiecărui ten şi după diagnosticarea lui, Cristina va propune unul sau mai multe tratamente faciale cu produsele profesionale Vagheggi, care au la bază principii active de origine vegetală. 
Printre tratamentele faciale ce pot fi aplicate doamnelor şi domnişoarelor, găsim următoarele:
* Tratament facial de curăţare
* Tratament facial de hidratare Rehydra
* Tratament facial anti-age Delay
* Tratament facial pentru tenul sensibil Good Feeling
* Tratament facial purificant Balance
* Tratament facial cu vitamina C Yuzu
* Tratament facial pentru luminozitate White Moon
* Tratament contur ochi Actimat DL
* Tratament facial cu particule de aur Gold Stem 
* Tratament facial anti-pete Tentazione Rinnovare
* Tratament facial anti-rid regenerant Tentazione Rinnovare
* Tratament facial cu radiofrecvenţă
Pentru că de ceva timp am observat că unele cititoare doresc să afle şi preţurile unor momente de răsfăţ, am hotărât să spicuiesc câteva din mulţimea de oferte avantajoase ale salonului Dolce Salon-Spa. Cele mai căutate oferte sunt :
1.  Coafat(spălat, tratament, aranjat) + Make-up Profesional – 150 Ron 
2. Tuns, Vopsit, Spălat, Tratament, Aranjat Păr – păr scurt 75 Ron, păr mediu 100 Ron, păr lung 140 Ron 
3. Schimbare de look (tuns, spălat, aranjat) – 70 Ron 
4. Abonament 4 spălat+ 4 aranjat păr – 150 Ron
5. Ombre Hair de la 60 Ron
6. Şuviţe de la 70 Ron 
7. Tratamente faciale (în funcţie de necesităţi şi procedeele folosite) de la 80 Ron


Pentru înfrumuseţarea unghiilor avem : 
Manichiură semipermanentă( cuticule, formă unghii, ojă semipermanentă) – 35 Ron 
Construcţie gel( cuticule, construcţie/prelunjire unghie, model la alegere) – 90 Ron
Manichiură clasică+pedichiură( cuticule, formă unghii, ojă) – 50 Ron
Cele două ore petrecute în salonul Dolce m-au încărcat cu energie pozitivă. Mereu am plecat cu zâmbetul pe buze şi câteodată îmi este ciudă că timpul alocat relaxării sau pur şi simplu timpul alocat sufletului meu, este prea mic. Mi-aş dori să am parte de astfel de momente măcar la două săptămâni şi cred că noi femeile, merităm din când în când să ne răsfăţăm măcar câteva ore. Dacă sunteţi din Constanţa sau aveţi drum sau o mini-vacanţă, nu ezitaţi să le treceţi pragul. Pentru mai multe oferte avantajoase, promoţii sau o programare, puteţi să sunaţi la numărul de telefon 0727583583
Aş dori să aflu de la voi dragi cititoare, cât timp alocaţi unui moment de răsfăţ într-un salon profesional? Ce vă face să vă întoarceţi de fiecare dată sau ce aşteptări aveţi de la personalul unui astfel de salon? Aştept cu mare drag să citesc comentariile voastre şi până la următoarea întâlnire, vă doresc să aveţi o zi frumoasă, liniştită şi multă dragoste din parte celor dragi vouă! 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...