Gloves in A Bottle – remediu pentru pielea uscată

Acum o lună de zile am intrat în posesia unei sticluţe de 60 ml Gloves in A bottle care conţinea o loţiune protectoare pentru pielea uscată. 
Descriere oficială şi caracteristici generale : 

Gloves în a Bottle este loţiunea de protecţie perfectă pentru a fi folosită pentru protejarea pielii împotriva condiţiilor meteorologice extreme, în timpul activităţilor casnice, activităţilor sportive, grădinăritului, muncii în construcţii, precum şi a altor multor activităţi.

* Nu e grasă şi nici lipicoasa
* Nu conţine parfum şi nici coloranţi artificiali
* Hipoalergenică, complet sigură şi non-toxica
* Se absoarbe rapid în piele
* Potrivită pentru toate tipurile de piele
* Nu se ia uşor la spălat şi nici atunci când se ating alte obiecte
* Se îndepărtează în mod natural odată cu exfolierea celulelor pielii
* Utilizată în cantităţi mici, efectul durează câteva ore

Ingrediente: Purified Water, Dimethicone, Stearic Acid, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Stearyl Alcohol, Triethanolamine, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Methylcellulose, VP/Eicosene Copolymer, Steareth-21, Phenoxyethanol.


Părerea mea :
Chiar dacă sticluţa primită spre testare are un conţinut de 60 ml, chiar şi după o lună de zile mă pot bucura de beneficiile acestei loţiuni protectoare. Ambalajul mic şi opac este perfect pentru a fi purtat oriunde. Aceată loţiune minunată o pot folosi cu succes pe mâini, corp, faţă. Are o textură fină, lejeră şi deosebit de hidratantă. Am aplicat această loţiune zilnic, pe buze, coate şi mâini, de două ori pe zi. 
Dozarea produsului se face extrem de uşor şi este nevoie de foarte puţin produs (cât un bob de mazăre) pentru o singură aplicare, care va asigura o hidratare şi protecţie pe o perioadă lungă de timp. Avantajul acestui produs cred că e tocmai faptul că nu iese din piele la contactul cu apa, așa cum se întâmplă de obicei cu majoritatea cremelor. Pentru cele care se ştiu alergice la unele ingrediente ale cremelor, vă anunţ că acest minunat produs nu conține parfum sau coloranți si este hipoalergenic.
Recomand acest produs persoanelor care se confruntă cu o uscare severă a pielii, piele crăpată, dermatite ş.a.m.d. Personal sunt foarte mulţumită de protecţia care o oferă acest produs, iar dacă voi sunteţi curioşi să o folosiţi, vă invit să  achiziţionaţi Gloves in A Bottle de pe site-ul oficial la preţul de 57,50 Ron varianta 240 ml. 

Voi aţi încercat acest produs, dragii mei? Aţi fi curioşi să testaţi acest produs?

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...