Constanţa Blog Meet 2015

Am rămas în urmă cu deadline-ul unor articole şi mi-am zis că trebuie să recuperez rapid. În urmă cu o săptămâna am participat pentru prima dată la o întâlnire cu bloggerii constănţeni. Şi-au anunţat participarea aproximativ 16 bloggeri şi de comun acord ne-am hotărât să ne întâlnim la terasa Xena, situată pe str. Traian nr 39 Constanţa. Atmosfera a fost prietenoasă, amuzantă şi mă bucur că i-am revăzut pe colegii din blogosfera constănţeană. 
Foto credit : http://pustiul.ro/
Foto credit : http://www.ddumi.ro/
Organizatorii acestui eveniment au fost : Marius de la dummi.ro şi Joie Negru. Florin alias pustiul.ro s-a ocupat de o mică surpriză împreună cu Coca Cola. Cei prezenţi la eveniment au primit câte o gentuţă cu trei sticle de 0,5l inscripţionate cu numele blogului. Foarte drăguţ gestul, le mulţumesc din suflet. 
Foto credit: http://pustiul.ro/
Am cunoscut-0 pe Raluca Bercea. O fată drăguţă foc, cu un zâmbet pe toată faţa şi deosebit de delicată. Este la prima participare la un blog meet şi pentru a sparge gheaţa emoţiilor ne-a pregătit nişte plăcinte dobrogene deosebit de delicioase. Au mai fost prezenţi la eveniment Cristina – blogger şi antrenoare fitness, Silvia, Diana Slav – iniţiatoarea proiectului „Constanţa Free Tour”, Radu Tuglea , Oana- prietena lui Joie (m-am bucurat să o revăd, este frumoasă foc), Emilian Alexandru, Redu, Maria Tudor care este mereu drăguţă şi mă ajută cu transportul la tot felul de evenimente plus pozat. 
Adrian Siea nu a putut ajunge la eveniment, dar ne-a trimis la fiecare ghiduri cu zona peninsulară a oraşului Constanţa (ghidurile fac parte din proiectul merglamare.ro). Într-o atmosferă destul de relaxantă, la eveniment s-a discutat despre importanţa şi impactul articolelor scrise de bloggeri, despre blogging in general şi despre proiecte de viitor. Nu am putut sta până la finalul discuţiilor, dar pe viitor voi face tot posibilul să rămân mai mult. 
Mi-a plăcut atmosfera şi timpul petrecut alături de colegii din blogosfera constănţeană, iar dacă doriţi să citiţi ce au scris despre micul eveniment vă las link-urile de mai jos.

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...