O piele răsfăţată cu Aubrey – Pure Aloe Vera

Soarele are nenumărate beneficii pentru organismul nostru. Expunerea prelungită are deseori efecte nedorite, iar când nu ne protejăm pielea de razele nocive avem de suportat consecinţele. Dacă aţi trecut prin experienţe mai puţin plăcute după o expunere prelungită la soare, cred că vă daţi seama la ce mă refer. Nimic nu este mai neplăcut decât o arsură a pielii, care nu te lasă să dormi nopţi în şir şi să recunoaştem, câteodată durerea este insuportabilă. Astăzi vreau să vă prezint un produs marca Aubrey- Pure Aloe Vera care nu trebuie să lipsească din casele voastre. 
Produsele Aubrey sunt concepute creativ în armonie cu natura, nu sunt testate pe animale şi sunt produse sigure pentru mediul înconjurător, folosind la ambalare sticle din plastic reciclabile. 
Revenind la produsul Pure Aloe Vera, aflaţi că este un must have în zilele toride de vară. Supranumită „Planta minune” sau „medicament natural”, aloe vera poate vindeca aproape toate afecţiunile pielii, de la uscăciune severă până la arsuri solare grave. Am testat acest produs timp de o lună de zile şi pot spune că sunt extrem de mulţumită. Nu spun acest lucru pentru a ridica vreo statuie producătorilor şi aş dori să atrag atenţia cititorilor, că orice părere despre produsele testate de mine este extrem de sinceră şi nu am nici un interes ascuns când îmi exprim opinia. 
Descrierea oficială a produsului
Aloe Vera se regăseşte în multe forme în industria cosmeticii din toată lumea însă Aubrey este brandul care păstrează Aloe Vera în forma sa naturală lichidă.

Aşadar nu există alţi aditivi adăugaţi care ar putea irita pielea în loc să o vindece.

Reţineţi faptul că nu există nimic mai bun pentru pielea uscată sau expusă la soare decât Aloe Vera organic.

Noi l-am utilizat în forma cea mai pură, extras direct din frunzele de Aloe, cel mai recunoscut agent de hidratare şi calmare al naturii.

Aveţi grijă să purtaţi mereu o sticlă cu Aloe Vera în geanta de plajă în zilele de vară iar acasă păstraţi sticlă în frigider pentru o senzaţie puternică de răcorire a pielii, după expunerea prelungită la soare.
 Instrucţiuni de utilizare:
 Agitaţi bine înainte de utilizare. Aplicaţi pe zonele afectate ale pielii. Pentru uz local.
Ingrediente :
Aloe barbadensis (aloe) leaf juice*, citrus grandis (grapefruit) extract, cyamopsis tetragonoloba (guar) gum*, tocopherol (vitamin E).
Produsul este recomandat în special pentru protecţia solară oferind hidratare intensivă pielii expuse excesiv la soare, dar se poate folosi cu succes şi în demachierea zilnică a tenului. Aubrey Pure Aloe Vera vine într-un ambalaj biodegradabil de 118 ml, cu un capac „PUSH” pentru deschidere uşoară şi pentru o dozare optimă a produsului. Textura produsului este transparentă şi cu un miros deosebit de fin. Nu lasă urme pe haine, nu este lipicios după aplicare şi se absoarbe foarte repede în piele. 
Aubrey – Pure Aloe Vera este un produs natural pe care îl recomand cu drag tuturor, iar nota mea după testarea lui este 10/10! Sper că v-am făcut curioşi să încercaţi acest produs, dragii mei cititori. De curiozitate, voi ce produse folosiţi pentru protecţie solară şi în ce condiţii aţi mai încercat beneficiile aloei vera? Aştept comentariile voastre cu drag! 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...