Caravana „Frumuseţea Dobrogeană” 2015

„Este greu să fii femeie! Trebuie să gândeşti ca un bărbat, să te porţi ca o doamnă, să arăţi ca o puştoaică şi să munceşti ca un cal!” 
Uşor de zis, nu? Din păcate cam aşa stau lucrurile în ziua de azi şi din ce în ce mai mult se pune pe aspectul fizic. Există limită de vârstă pentru a te simţi frumoasă? De cele mai multe ori o femeie se simte frumoasă în funcţie de evenimente sau de diferite momente care apar în viaţa ei. Ne simţim frumoase atunci când suntem apreciate şi respectate, în ziua nunţii, când aşteptăm un copil şi de cele mai multe ori, după ce am făcut dragoste. După o vârstă, dacă în „tinereţe” ne purtam cât mai naturale, machiajul se poate spune că adesea le face pe femei să se simtă mai încrezătoare şi mult mai atrăgătoare. 
Unele doamne sau domnişoare nu îşi permit luxul de a merge la un salon de frumuseţe sau să-şi cumpere produsele necesare unui ritual de îngrijirea tenului de exemplu. Pentru că femeilor în general le plac surprizele, câtiva bloggeri constănţeni şi Asociaţia Civicum Voluntaris sprijinită de Maritimo ne-am gândit la un mic proiect „Caravana – Frumuseţea Dobrogeană” ce are la baza strângerea de fonduri în beneficiul femeilor din mediul rural. 
sursa foto : www.fitnlook.com 
Campania se va desfăşura în două etape : 
1. În perioada 14-21 septembrie 2015 va avea loc strângerea de fonduri şi produse necesare din partea sponsorilor. Din 18-20 septembrie va avea loc „Colored Nails Week” în Maritimo unde împreună cu ceilalţi voluntari vom oferi sesiuni de „pictat” unghiile, iar fondurile obţinute vor fi utilizaţi în a doua parte a campaniei „Caravana Frumuseţea Dobrogeană”. Fiecare „donator” al campaniei va primi o chitanţă şi vor completa un talon care va participa la o tombolă. Premiile constau in produse cosmetice oferite de sponsori. 
2. În perioada 28 septembrie- 12 octombrie 2015 „Caravana Frumuseţea Dobrogeană” va porni în mediu rural către Bărăganul-28 septembrie, Grădina- 5 octombrie şi Deleni- 12 octombrie. O echipă formată din hair-stylişti, make-up artişti şi un nutriţionist îşi vor dedica câteva ore din timpul lor pentru circa 100 de doamne sau domnişoare, răsfăţându-le cu sesiuni de înfrumuseţare. De asemenea, organizatorii şi sponsorii vor oferi „răsfăţatelor” produse cosmetice şi de îngrijire corporală. 
Numele blogului meu apare şi pe afişul oficial al acestei campanii, iar eu sunt deosebit de încântată să susţin ideea campaniei „Caravana Frumuseţea Dobrogeană”. Încă mai avem nevoie de ajutor, dragii mei. Dacă doriţi să ne oferiţi o mână de ajutor în această campanie, vă aşteptăm cu mare drag! Participă ca voluntar sau donator la Campania de strângere de fonduri „Colored Nails Week”, organizată în beneficiul femeilor din mediul rural. O campanie amuzantă şi plină de culoare, în care te poţi înscrie rapid pe site-ul campaniei: http://civicumvoluntaris.ro/archives/1625

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...