Colop Smile – Zâmbeşte, o să fii bine!

Uităm să fim oameni, uităm să ajutăm fără să cerem nimic în schimb sau să aşteptăm laude din partea celorlalţi. Când ne-am schimbat atât de mult? Oriunde te uiţi vezi doar chipuri chinuite, feţe crispate, lipsite de viaţă. Cuprinşi de febra grijilor şi a stresului cotidian, uităm să zâmbim din tot sufletul. Un zâmbet nu costă nimic, absolut nimic… în schimb poate oferi multe. Poate reda speranţă, încredere, iubire. Un zâmbet te menţine viu într-o lume haotică în care doar cei puternici reuşesc să supravieţuiască tuturor obstacolelor. Un zâmbet poate fi o metodă de autoapărare împotriva ipocriziei şi a răutăţilor ieftine din jurul nostru.
De ce îţi este greu să zâmbeşti? Nu mă privi aşa, cititorule. Nu visezi, chiar eu îţi vorbesc. Sunt chiar în faţa ta, mă numesc Colop Smile şi m-am „născut” din visul stăpânei mele. A fost mereu o luptătoare, dar viaţa s-a încăpăţânat să-i dea peste nas de fiecare dată când credea că iese soarele pe strada ei. Avea nevoie de o motivaţie şi s-a luptat cu demonii ei în fiecare zi, până când într-o zi s-a hotărât să schimbe ceva. Să-şi schimbe viaţa, să nu se mai lase călcată-n picioare, să nu-i mai pese. A făcut curăţenie generală în casă, în suflet, în gânduri, apoi dintr-o dată faţa crispată de suferinţă a devenit toată un zâmbet. Un zâmbet hotărât să dărâme pe oricine din calea ei, un zâmbet ce o salva pe ea însăşi de la pierzanie.

Aşa am apărut şi eu în viaţa ei. Schimbarea a făcut-o să ofere din „experienţa” dobândită şi celor din jurul ei. O părticică din sufletul ei să-l dăruiască pe o bucată de hârtie şi să înveselească ochii trişti.  Sunt o ştampilă veselă ce oferă zâmbete gratuite celor din jur, fără să aştept mulţumiri, nu deranjez şi nici nu mă fac „auzită” decât atunci când este nevoie. Poate nu-s cea mai originală dintre ştampile, dar cu siguranţă sunt printre cele care au atitudine. Eu şi suratele mele am fost fabricate în Uniunea Europeană, în una din cele două locaţii de producţie : Austria şi Cehia. Pe lângă faptul că suntem unice, cu personalizare după sufletul şi caracterul celui ce ne „mânuieşte” cu tact şi diplomaţie, Colop cu o experienţă de peste 10 ani oferă soluții complete pentru marcare individuală şi are grijă de mediul înconjurător. 
Suntem produse ecologice cu o calitate şi fiabilitate corespunzătoare, conform celor mai înalte standarde. Chiar dacă sunt folosită în majoritatea timpului pe documente oficiale, design-ul meu a fost creat special pentru a schimba starea de spirit a oricui şi ai posibilitatea de personalizare a ImageCard-ului aşa cum îţi doreşti. Dacă vrei să-ţi surprinzi colegii şi prietenii, caută-mă! Eşti doborât de probleme, deadline-uri? Sunt aici doar pentru tine, să-ţi descreţesc fruntea şi să-ţi alung pesimismul. Hai, capul sus! Avem treabă, hârţogăria de pe biroul tău are nevoie de amprenta mea şi de dexteritatea perfectă de care dai dovadă atunci când eşti hotărâtă să duci până la capăt orice ţi-ai pus în cap… zâmbeşte, o să fii bine! 
Acest articol participă la proba nr 3 din cadrul competiţiei SuperBlog 2015!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...