What Women Want – Silk’n Rules

Se uită cruciș. Își dă ochii peste cap și bombăne întruna. Nu le înțelege, nici nu vrea. Nick este cel mai egoist om de pe planeta Pământ. Cu siguranță nu există altul ca el… toată lumea îl urăște pentru simplu motiv că spune lucrurilor pe nume, fără să se gândească la consecințe. Eu sunt șefa lui…  Aguritza Silk’n aka Mary de la Constanța. Nu mă știți, dar el da… mă știe și mă ignoră total. Și nici măcar nu am puterea să-l concediez. Mă irită nonșalanța cu care mă înfruntă și vreau să-l pedepsesc un pic. 
Cum? Hmm… grea întrebare, dragii mei. Am făcut o ședință… de fapt i-am păcălit că avem un contract foarte bun în viitorul apropiat și că am pregătit câteva surprize pentru ei. Ciudat este faptul că toată echipa mea este formată din bărbați, iar în momentul când le-am spus că vom promova o temă mai delicată…
Epilare IPL? Mă scuzați, șefa… am eu impresia sau chiar ne luați peste picior? Ce ne interesează pe noi despre epilarea definitivă? Să fim serioși… băieți, credeți că avem nevoie? spuse Nick arogantul rânjind pe sub mustăți. John se înroși ca racul, Michael înțepeni pe scaun siderat de aluzie, iar restul echipei privea cu teamă la reacția mea.
– Nick… te-ai epilat vreodată? Ai idee cam cât de greu am dus-o noi femeile înainte să apară această idee revoluționară? Ai idee despre ce vorbesc? Ceară, zahăr, lame de ras…
– Hold on, sister! Ceară? Floare la ureche, blondino! Cât de greu poate fi? 
– Sister?? Nick ești cel mai arogant om!! Puțin respect, te rog! Dacă tot e floare la ureche, te invit să îți rașchetezi dizgrațioasa junglă prin metoda clasică! Dacă mă gândesc mai bine… toată echipa să facă același lucru, da? Aveți la dispoziție 48 de ore, apoi sunteți invitați să vă spuneți părerea sinceră despre metoda tradițională. 
Nick pufni nervos. Ok… să vedem. Ceară, ce e asta?… aa, hârtia pentru epilat plus frumusețe masculină 100%… una bucată picior păros… OMG!!! Când a crescut jungla asta, fraților? Deci ungem cu ceară piciorul… un pic aici… hai și aici un pic că n-o fi foc… așa. Și acum? Băi, unde sunt instrucțiunile de folosire la drăcovenia asta? Aha… acum lipesc peste, trag în direcția opusă creșterii părului. Ok!!! Femeile sunt nebune! Parol! Jur! Cum naiba reușesc să treacă peste calvarul ăsta? De fapt au trecut… ce spunea șefa? Epilare IPL? Dumnezeule, parcă ar fi de pe altă planetă cuvântul ăsta. 
După 4 ore… 

Hmmm… un bilețel : What women want… pffff! Pe bune? Ce vor femeile? Jur că-mi sare părul din nas numai la câte idei am în cap… despre ce și-ar dori femeile. La naiba, am ceară de epilat și pe față… help! Nici că se putea mai bine… sună telefonul.
– Nick? Cum merge treaba? Te descurci? 
– Da… da. Mă descurc, șefa( ba nu, fir-ar mama ei de ceară). Dar totuși… îmi puteți explica care-i diferența între metoda clasică și fenomenalul aparat de epilat? Sau mă rog… epilare cu laser
– Nick… epilarea definitivă are la bază lumina pulsată IPL. Îndepărtarea părului nedorit se bazează în principiu pe teoria fototermolizei selective în care energia optică este folosită cu succes în dezactivarea creșterii a oricărui fir de păr. 
– Hooold on,….
– Dacă mai zici încă odată „sister”, jur că te epilez cu caramel incins! Jur! 
– Nu, șefa! Mă gândeam care este mai potrivit pentru mine… Silk’n Glide Epilator 300k sau Silk’n Sensepil. O dilemă extrem de… păroasă, nu?
– Nick! Mă scoți din minți! Silk’n Rules le fac eu, înțeles? What Women Want nu e o campanie simplă… este vorba de inovație, tehnologie, frumusețe pe termen lung și bineînțeles… un partener de încredere care luptă alături de tine împotriva părului nedorit…
– Da, șefa… de încredere sunt și eu. 
– Nick!!! …. 
To be continue…

Acest articol participă la proba nr 22 din cadrul competiției SuperBlog 2015. 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...