22 Martie- Ziua Mondială a Apei (Concurs Tupperware)


Pe 22 martie vom sărbători ca în fiecare an „Ziua Mondială a Apei”. Apa este esenţială pentru sănătatea şi supravieţuirea noastră. Corpul uman, în medie, este alcătuit din 50-65% apă. În fiecare zi, fiecare persoană are nevoie de acces la apă pentru băut, gătit și igienă personală. Sărbatorirea acestei zile a fost propusă cu 20 de ani în urmă, în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite pentru Mediu şi Dezvoltare.

Aşa cum ne-am obişnuit, Tupperware România este alături de această sărbătoare promovând reciclarea pet-urilor şi a pregătit o campanie de reciclare care va avea loc în Bucureşti (19-20 martie), dar şi în Constanţa, Braşov şi Brăila pe data de 22 martie 2016. Oricine aduce cinci PET-uri la sediul distribuitorului Tupperware şi cumpără o sticlă ECO, primeşte GRATUIT încă o sticlă eco Tupperware. 

Pentru că îmi doresc ca mai multă lume să participe la promovarea acestei campanii v-am pregătit un concurs Tupperware. Premiul câştigătorului va fi 4 sticle ECO Tupperware cadou, pentru toată familia (2 sticle mari si 2 mici). 

Regulamentul concursului:

1. Răspundeţi la întrebarea: În ce măsură susţineţi reciclarea (sub orice formă a ei) şi cum reciclaţi pet-urile?
2. Share pe pagina voastră de facebook link-ul acestui concurs cu #Tupperware
3. Cunoaşteţi produsele Tupperware? Aţi dori să participaţi la o prezentare „Party Tupperware” în judeţul vostru? 
4. Alături de răspunsurile de mai sus, în căsuţa de comentarii vă rog să-mi lăsaţi numele cu care aţi dat share concursului pe pagina voastră de facebook şi adresa de email pentru a vă putea contacta în caz că veţi fi câştigător

Concursul începe astăzi 13.03.2016 şi se încheie în data de 20.03.2016 ora 12. Mult succes şi abia aştept să citesc răspunsurile voastre!

CÂŞTIGĂTOAREA CONCURSULUI ESTE: IRINA SIMA! FELICITĂRI! 
Mulţumesc tuturor pentru participare, vă aştept şi la următoarele concursuri!

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...