Nomasvello – Concurs fulger

 

Bună dimineaţa, dragile mele cititoare. Sper că vă bucuraţi de acest weekend minunat, iar pentru „floricelele” sărbătorite astăzi vreau să vă urez din suflet un călduros „La Mulţi Ani” şi să aveţi parte de multă iubire alături de cei dragi vouă. Pentru că nu mai este mult şi vom sări direct în costumul de baie ca să spun aşa, am pregătit pentru una dintre voi un premiu oferit cu drag de Nomasvello: un voucher de 30 Euro pentru a beneficia de serviciile oferite în saloanele Nomasvello în oraşele în care acest brand este prezent.
Nomasvello a luat naştere în Spania prin 2007 şi în 8 ani a reuşit cu succes să se extindă în 16 ţări de pe 3 continente. În România, Nomasvello a ajuns în 2010 şi în 5 ani a deschis 20 de centre în Bucureşti, Constanţa, Braşov, Ploieşti ş.a.m.d.
Au în total peste 1200 de centre de frumuseţe la nivel mondial, iar profesionalismul lor îi propulsează ca fiind cea mai mare reţea de centre de frumuseţe specializate în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătrăneţe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL) cu peste 1 milion de clienți în rețea.
Pentru că multe din problemele doamnelor şi domnişoarelor se învârt în jurul epilării mai ales în această perioadă, Nomasvello vine în ajutor cu servicii diverse precum epilarea definitivă cu IPL. Pe lângă această mai putem beneficia de curăţare facială Pro Skin, tratament anticelulitic LED + Esthetic, rejuvenare facială sau tratament albirea dinţilor LED + Esthetic. Legat de apilarea definitivă cu IPL trebuie să ştiţi că echipamentul IPL Nomasvello®  permite individualizarea fiecărui tratament de epilare definitivă în funcţie de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane, astfel încât tratamentul să fie nedureros şi de lungă durată. Suferi de foliculită? Singurul tratament eficient este epilarea definitivă, iar cu ajutorul tratamentului oferit de Nomasvello pielea se va regenera rapid şi semnele lăsate de foliculită vor dispărea.
Dacă doriţi să încercaţi unul din tratamentele oferite de Nomasvello vă invit la un concurs fulger destinat cititorilor din Bucureşti, Constanţa şi Braşov.
Concursul începe de azi 24.04.2016 până mâine seară 25.04.2016 ora 20. Mîine seară la ora 21 vom afla câştigătoarea voucherului de 30 de euro.
Încearcă şi tu epilarea definitivă – fară păr, fără foliculita! Lasă un comentariu aici şi spune-mi  dacă te-ai confruntat cu această problemă şi ce neplăceri ţi-a produs sau dacă ştii pe cineva care se confrunta cu asta.
Mult succes! 




UPDATE CONCURS :


Au fost 3 inscrieri pe blog (comentariu in disqus) si o inscriere pe google+. Multumesc participantelor! Castigatoarea este: 
Rodica Granpier!
Felicitari, draga mea. Am nevoie de adresa ta de email si numarul tau de telefon sa le trimiti pe adresa marya_aguritza@yahoo.com

 

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...