Narcispoetica – Shopping şi multe surprize

narcispoetica

Narcispoetica este mai mult decât un magazin. De ce? Pentru că Narcispoetica este un loc cu lucruri bune, unde păcatele vinovate şi plăcerile scuzabile sunt trecute cu vederea fără a fi arătat cu degetul în mulţime. Ador locaţia! Minunată încă de la prima vizită, personal drăguţ, amabil şi răbdător cu cei care le trec pragul. Ce găsim în magazinul Narcispoetica?  Să zicem că de toate pentru toată lumea. Găsim printre rafturi produse bio, cafeaua delicioasă a lui Gheorghe Florescu( am zărit chiar şi cartea dumnealui „Confesiunile unui cafengiu”), dulcegării autohtone marca „Rafinament din grădina lui Dumbravă”, produse cosmetice şi multe altele.

narcispoetica

Pe data de 11 iunie a avut loc un mic eveniment în această locaţie. „Răsfăţul doamnelor” a fost organizat de Narcispoetica şi Vogue Salon(situat în Constanta, str.Mircea cel Bătrân nr.125 b). S-a dorit un eveniment relaxant, într-o atmosferă prietenoasă cu multe surprize. Aşa a fost, dragii mei. Împreună cu o colegă din blogosfera constănţeană şi staful prezent, ne-am bucurat de momente frumoase, o cafea excelentă şi bineînţeles, răsfăţ 100%. O zi de răsfăţ în care Marinela Delca hairstilistul salonului Vogue a propus participantelor de la eveniment, coafuri perfecte pentru aceste zile toride de vară. Anca Nichitov, un make-up artist tânăr dar foarte ambiţios, ne-a răsfăţat cu un machiaj profesional adecvat fiecăruia, utilizând produsele de excepţie de la ZAO.

narcispoetica

Aţi auzit de produsele de make-up Zao? Le-aţi încercat? Sunt minunate! Machiajul profesional făcut de Anca a fost unul deosebit, fără a fi încărcat şi ceea ce este mai important de ştiut, produsele ZAO au dezvoltat formule 100% naturale, îmbogaţite cu ingrediente active organice. Pentru machiajul meu s-au folosit următoarele produse: ZAO Mascara Volume & Sheathing cu o formulă ce conferă genelor mai mult volum intensificand privirea; ruj sidefat  404 Pearly brown red; fond de ten lichid 701 ivory care a asigurat un aspect natural şi luminos a tenului; corector clear beige 492 ce a estompat imperfecţiunile şi cearcănele. Cam atât îmi aduc eu aminte din produsele folosite de make-up artistul Anca Nichitov. După make-up a urmat o coafură simplă dar de efect oferită de Marilena Delca. Am fost impresionată că a putut face ceva cu acea „căpiţă de fân” pe care o posed „pe persoană fizică”. În plus am primit câteva recomandări folositoare în privinţa produselor pe care le pot folosi în îngrijirea părului. Ce a ieşit?

narcispoetica

Ana, managerul magazinului Narcispoetica a captat momentul într-un mod deosebit. Fotografia m-a impresionat 100%, aveam impresia că mă uit la altă persoană şi nu la mine. Ana a reuşit să scoată în evidenţă acel „ceva” ce se ascunde în fiecare dintre noi. Mi-a plăcut munca fetelor şi le mulţumesc pentru acest răsfăţ minunat şi de abia aştept să ajung la următoarele evenimente. Magazinul Narcispoetica promite în viitorul apropiat o mulţime de surprize pentru clienţi, degustări de ceai şi cafea, workshop-uri şi multe altele. Dacă doreşti să fii informat despre următoarele evenimente, urmăreşte pagina de facebook a magazinului. Sper să vă cunosc şi să revăd în cadrul evenimentelor următoare, până atunci vă doresc zile răcoroase şi toată dragostea mea pentru voi. Vă îmbrăţisez cu drag!

One Comment

  1. Te ajuta si fizionomia pe tine dar, oricum, acolo unde ai produse bune si o persoana cu talent in arta machiajului, poti sa faci din gasca lebada foarte usor

Lasă un comentariu fain (sau nu) dacă ţi-a plăcut articolul...